New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 7 éve
Mi sosem vagyunk akkora balfaszok, hogy 1/1-esek legyünk. Akkor is, amikor jobban járnánk vele.mindkét csapat a PO-ért küzd, nem az 1/1-ért, így Jax fan szempontból érdektelenÉs az nem elég, hogy kapjuk a nagy TD-ket folyamatosan, és vezet az ellenfél a negyedik negyed közepén? 😀Dehogynem, csak kell valami, ami érdekeljen rajta.Soha nem érdekli a meccs.Itt van egy egész fordulatos meccs neked nyitóra, ennyire unatkozol mégis? 😊Mondjuk az nekem is meglepő, hogy a három 4. és centikből 0 QB-sneak voltBezzeg ha Brisett még itt lenne, akkor már legalább 1-szer beküldték volna, hogy fussa meg.
Wyatt
iktriad
Wyatt
Bazzani
iktriad
Wyatt
baggio
De figyeljük ezt az érdekfeszítőt találkozót.
több mint 7 éve
Ez a Reid remek edző.Nekem meg ezt a fasz Caldwellt kell néznem minden héten.
több mint 7 éve
mindkét csapat a PO-ért küzd, nem az 1/1-ért, így Jax fan szempontból érdektelenÉs az nem elég, hogy kapjuk a nagy TD-ket folyamatosan, és vezet az ellenfél a negyedik negyed közepén? 😀Dehogynem, csak kell valami, ami érdekeljen rajta.Soha nem érdekli a meccs.Itt van egy egész fordulatos meccs neked nyitóra, ennyire unatkozol mégis? 😊Mondjuk az nekem is meglepő, hogy a három 4. és centikből 0 QB-sneak voltBezzeg ha Brisett még itt lenne, akkor már legalább 1-szer beküldték volna, hogy fussa meg.
Wyatt
iktriad
Wyatt
Bazzani
iktriad
Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
You have my interest. 😊És az nem elég, hogy kapjuk a nagy TD-ket folyamatosan, és vezet az ellenfél a negyedik negyed közepén? 😀Dehogynem, csak kell valami, ami érdekeljen rajta.Soha nem érdekli a meccs.Itt van egy egész fordulatos meccs neked nyitóra, ennyire unatkozol mégis? 😊Mondjuk az nekem is meglepő, hogy a három 4. és centikből 0 QB-sneak voltBezzeg ha Brisett még itt lenne, akkor már legalább 1-szer beküldték volna, hogy fussa meg.
Wyatt
iktriad
Wyatt
Bazzani
iktriad
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
És az nem elég, hogy kapjuk a nagy TD-ket folyamatosan, és vezet az ellenfél a negyedik negyed közepén? 😀Dehogynem, csak kell valami, ami érdekeljen rajta.Soha nem érdekli a meccs.Itt van egy egész fordulatos meccs neked nyitóra, ennyire unatkozol mégis? 😊Mondjuk az nekem is meglepő, hogy a három 4. és centikből 0 QB-sneak voltBezzeg ha Brisett még itt lenne, akkor már legalább 1-szer beküldték volna, hogy fussa meg.
Wyatt
iktriad
Wyatt
Bazzani
iktriad
több mint 7 éve
Dehogynem, csak kell valami, ami érdekeljen rajta.Soha nem érdekli a meccs.Itt van egy egész fordulatos meccs neked nyitóra, ennyire unatkozol mégis? 😊Mondjuk az nekem is meglepő, hogy a három 4. és centikből 0 QB-sneak voltBezzeg ha Brisett még itt lenne, akkor már legalább 1-szer beküldték volna, hogy fussa meg.
Wyatt
iktriad
Wyatt
Bazzani
több mint 7 éve
Nem is tudja ,hogy van meccs.Soha nem érdekli a meccs.Itt van egy egész fordulatos meccs neked nyitóra, ennyire unatkozol mégis? 😊Mondjuk az nekem is meglepő, hogy a három 4. és centikből 0 QB-sneak voltBezzeg ha Brisett még itt lenne, akkor már legalább 1-szer beküldték volna, hogy fussa meg.
Wyatt
iktriad
Wyatt
Bazzani
több mint 7 éve
Soha nem érdekli a meccs.Itt van egy egész fordulatos meccs neked nyitóra, ennyire unatkozol mégis? 😊Mondjuk az nekem is meglepő, hogy a három 4. és centikből 0 QB-sneak voltBezzeg ha Brisett még itt lenne, akkor már legalább 1-szer beküldték volna, hogy fussa meg.
Wyatt
iktriad
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Itt van egy egész fordulatos meccs neked nyitóra, ennyire unatkozol mégis? 😊Mondjuk az nekem is meglepő, hogy a három 4. és centikből 0 QB-sneak voltBezzeg ha Brisett még itt lenne, akkor már legalább 1-szer beküldték volna, hogy fussa meg.
Wyatt
iktriad
több mint 7 éve
Mondjuk az nekem is meglepő, hogy a három 4. és centikből 0 QB-sneak voltBezzeg ha Brisett még itt lenne, akkor már legalább 1-szer beküldték volna, hogy fussa meg.
Wyatt
több mint 7 éve
Nem tudom hogy làtjátok, de mintha Brady kiégett volna.korán kezditek ezt idén 😊 vagy valami erőtlen jinx próbálkozás?
vpi
iktriad jelenlétében úgy is hasztalan
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk az nekem is meglepő, hogy a három 4. és centikből 0 QB-sneak volt
több mint 7 éve
Mentek már neki 4. és 1-re saját térfélen a Colts ellenTony Dungy azt mondta, hogy 5 éve ezt Brady megkígyózza, ebből is nyilvánvaló, hogy mára kiégett
Szerencsére azóta már a Colts kompenzált.
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Nem tudom hogy làtjátok, de mintha Brady kiégett volna.
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Mentek már neki 4. és 1-re saját térfélen a Colts ellenSzerencsére azóta már a Colts kompenzált.
több mint 7 éve
Nortmann csinálja a többiek adóbevallását, mint Andy Dufresne Shawshankben. Ő nem mehet. Tudjuk adni Myerst.Ha ez így megy tovább 2 első körös picket kell adnunk a kansasi Kovács Sanyiért. Meg egy ingyenes medencehasználatot az Everbankben Andy Reidnek.Meg egy puntert
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Na jó, nyertél 😀DE-t az RB-re, abból baj nem lehetNálunk Ngata is szokott coverezni.
Wyatt
Abból is csak minden esetben van baj.
Bazzani
több mint 7 éve
nem kérdés, nincs jobb nfl képző a #MACtionnélholy toledo!Remélem Roberts is ilyen jó lesz.
baggio
Bazzani
---
több mint 7 éve
3. köröset?Ha ez így megy tovább 2 első körös picket kell adnunk a kansasi Kovács Sanyiért. Meg egy ingyenes medencehasználatot az Everbankben Andy Reidnek.Meg egy puntert
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
DE-t az RB-re, abból baj nem lehetNálunk Ngata is szokott coverezni.
Wyatt
Abból is csak minden esetben van baj.
több mint 7 éve
Bírom ezt a Hunt faszit. Bár a bátyja, Margus jobb diszkoszvető.Próbálom az anyját elképelni, hogy otthon megpróbálja elmagyarázni, hogy ez a fekete bőrű gyerek is ugyanattól az apától van 😀
mustaine