New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Ha ez így megy tovább 2 első körös picket kell adnunk a kansasi Kovács Sanyiért. Meg egy ingyenes medencehasználatot az Everbankben Andy Reidnek.Meg egy puntert
iktriad
több mint 7 éve
Ha ez így megy tovább 2 első körös picket kell adnunk a kansasi Kovács Sanyiért. Meg egy ingyenes medencehasználatot az Everbankben Andy Reidnek.
több mint 7 éve
Bírom ezt a Hunt faszit. Bár a bátyja, Margus jobb diszkoszvető.
több mint 7 éve
holy toledo!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ott a hatodik körös csodapick :dKineveltük!
Wyatt
Remek PS playert húzunk a helyére 2019ben.
több mint 7 éve
Minek hozza ki ötödjére is az endzoneból? Egyszer nem jutott még 20 yardhoz sem, nemhogy 25-hözMert az elsőnél kiharcolt egy 15 yardos büntetést és reménykedik hátha még1szer lesznek olyan hülyék 😀
mustaine
több mint 7 éve
Minek hozza ki ötödjére is az endzoneból? Egyszer nem jutott még 20 yardhoz sem, nemhogy 25-höz
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
De kurva gyenge corner ez a Mitchell.De az első két playe mekkora volt. Azóta tényleg ég. Brady 😀
Bazzani
több mint 7 éve
Póka Angéla legnagyobb kedvencem volt.Hát ő sem egy Rúzsa Magdi.Képzeld milyen SNF intro lenne a Szomorú Vasárnap
Sixo
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Hát ő sem egy Rúzsa Magdi.Képzeld milyen SNF intro lenne a Szomorú Vasárnap
Sixo
több mint 7 éve
az a sok ész😊
több mint 7 éve
Ő az ellen DBit is az elkapóinak nézi.Blake Bortles?Itt van pl. most ez a futó. Én, aki nem tartozok a ligát mélyen ismerők közé, ma estig a nevét sem hallottam soha, és biztos vagyok benne, hogy 2-3 év múlva (amikor majd a Pats kirakja, és megpróbálkozik néhány másik csapatnál, persze teljesen sikertelenül) ugyancsak nem fogok rá emlékezni, sok millió szurkolóval egyetemben.A Nagy Testvér (BB) szeme mindent lát.
Tipikus rövidtávú system játékos, a Patsnek kurva jó szeme van az ilyenekhez.
Kampman
iktriad
Kampman