New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 7 éve
Hol az a disslike gomb?Addigra Cardalre hányják.Nálunk Cardale Jones.Nálatok. 😊Jó lesz ezt a Smith nevű manust jövőre Jags mezben látni. 😊Azt ugye vágod, hogy Henne fog kezdeni jövőre?
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 7 éve
Nálunk Cardale Jones.Nálatok. 😊Jó lesz ezt a Smith nevű manust jövőre Jags mezben látni. 😊Azt ugye vágod, hogy Henne fog kezdeni jövőre?
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 7 éve
Nálatok. 😊Jó lesz ezt a Smith nevű manust jövőre Jags mezben látni. 😊Azt ugye vágod, hogy Henne fog kezdeni jövőre?
iktriad
Sixo
több mint 7 éve
Jó lesz ezt a Smith nevű manust jövőre Jags mezben látni. 😊Azt ugye vágod, hogy Henne fog kezdeni jövőre?
iktriad
több mint 7 éve
Imádom, hogy a legjobb futott idejét úgy veszik, mintha azt egy VB döntőben futotta volna.
több mint 7 éve
Jó lesz ezt a Smith nevű manust jövőre Jags mezben látni. 😊
több mint 7 éve
skullkill29
329
Sanyiiiii 😀
több mint 7 éve
sanyi te jó ég
több mint 7 éve
Ik, a kérdésed sem értemMég jó hogy aludtam, mert nem tudnék ez után. 😊
Wyatt
több mint 7 éve
Kuss legyen Jar-Jar. 😊Kipróbáltam, de nem tudom megnyalni az orrom, nem hogy a homlokom.
iktriad
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Ez övön aluli volt.Kuss legyen Jar-Jar. 😊Azt nem tudom ,de te Chubakka.És BB akkor mi? Yoda? Vagy Palpatine?TB - GOATBasszus, ez a Pats 15 éve arról szól, hogy Bradyn kívül minden játékos csereszabatos. Mondjatok már nekem egy Pats running backet, aki 3 évnél tovább volt a csapatnál és azelőtt/azután tényező volt/maradt? Könyörgök, ez az a csapat, akik minden idők legjobb rúgóját is szívbaj nélkül elengedték, és meg sem érezték.Szóval te most le mekkmesterezted BB-t?
Tök felesleges játékosokról beszélni, ez egy rendszer, az élén a kecskével és kész.
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 7 éve
Kuss legyen Jar-Jar. 😊Azt nem tudom ,de te Chubakka.És BB akkor mi? Yoda? Vagy Palpatine?TB - GOATBasszus, ez a Pats 15 éve arról szól, hogy Bradyn kívül minden játékos csereszabatos. Mondjatok már nekem egy Pats running backet, aki 3 évnél tovább volt a csapatnál és azelőtt/azután tényező volt/maradt? Könyörgök, ez az a csapat, akik minden idők legjobb rúgóját is szívbaj nélkül elengedték, és meg sem érezték.Szóval te most le mekkmesterezted BB-t?
Tök felesleges játékosokról beszélni, ez egy rendszer, az élén a kecskével és kész.
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
Sixo
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Palpatine természetesenÉs BB akkor mi? Yoda? Vagy Palpatine?TB - GOATBasszus, ez a Pats 15 éve arról szól, hogy Bradyn kívül minden játékos csereszabatos. Mondjatok már nekem egy Pats running backet, aki 3 évnél tovább volt a csapatnál és azelőtt/azután tényező volt/maradt? Könyörgök, ez az a csapat, akik minden idők legjobb rúgóját is szívbaj nélkül elengedték, és meg sem érezték.Szóval te most le mekkmesterezted BB-t?
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
több mint 7 éve
Azt nem tudom ,de te Chubakka.És BB akkor mi? Yoda? Vagy Palpatine?TB - GOATBasszus, ez a Pats 15 éve arról szól, hogy Bradyn kívül minden játékos csereszabatos. Mondjatok már nekem egy Pats running backet, aki 3 évnél tovább volt a csapatnál és azelőtt/azután tényező volt/maradt? Könyörgök, ez az a csapat, akik minden idők legjobb rúgóját is szívbaj nélkül elengedték, és meg sem érezték.Szóval te most le mekkmesterezted BB-t?
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
több mint 7 éve
És BB akkor mi? Yoda? Vagy Palpatine?TB - GOATBasszus, ez a Pats 15 éve arról szól, hogy Bradyn kívül minden játékos csereszabatos. Mondjatok már nekem egy Pats running backet, aki 3 évnél tovább volt a csapatnál és azelőtt/azután tényező volt/maradt? Könyörgök, ez az a csapat, akik minden idők legjobb rúgóját is szívbaj nélkül elengedték, és meg sem érezték.Szóval te most le mekkmesterezted BB-t?
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 313
TB - GOATBasszus, ez a Pats 15 éve arról szól, hogy Bradyn kívül minden játékos csereszabatos. Mondjatok már nekem egy Pats running backet, aki 3 évnél tovább volt a csapatnál és azelőtt/azután tényező volt/maradt? Könyörgök, ez az a csapat, akik minden idők legjobb rúgóját is szívbaj nélkül elengedték, és meg sem érezték.Szóval te most le mekkmesterezted BB-t?
Kampman
Sixo