New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
kivédekeztünk vlamit, nonszenszFasza visszahordás. Helyett FC, és bünti. Ahh, mintha magunkat láttam volna önszopatásilag
ehh
több mint 7 éve
kivédekeztünk vlamit, nonszensz
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Már már Sanchez szintű megmozdulás.Engem Grossman Super Bowl-os megmozdulásaira emlékeztetett
Sixo
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Mahomest a kezdőbe!
több mint 7 éve
ófaszom
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Nagyon szurkolok Gillislee-nek, már drafton hoztam volna, örülök, hogy már két TD-je van, azt bátorkodtam be, hogy tudja pótolni Blount közelijeit, ez eddig nem rossz.
több mint 7 éve
A Pats O és a Chiefs D szeretné elaltatni MustainetAdtak volna ott is Vlagyimir Vlagyimirovicsnak, csak nehéz tankkal parkolni a Múzeum Körúton. 😊Értelmesről volt szó. Elte-n ki lett díszpolgár?ELTENah a végére elhangzik egy értelmes egyetem is.Debreceni?
Sixo
vpi
iktriad
vpi
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Értelmesről volt szó. Elte-n ki lett díszpolgár?ELTENah a végére elhangzik egy értelmes egyetem is.Debreceni?
Sixo
vpi
iktriad
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Mit punciskodunk itt, ha már elsőre nekimentünk, menjünk másodjára is, mert így sok értelme nincs, kettőből egy csak bejött volna. Okos bünti után lehet, végre ébred a D is. Erre inni kell. Ano?
több mint 7 éve
Saskőy klón!most lehet bírózni?ANDÓ-SZABÓ, MOCSKOS CSALÓ!!!
ehh
Kampman
több mint 7 éve
jól kivédekeztük a támadásunkat, akkor jöhet a min. 3 pont
több mint 7 éve
most lehet bírózni?Azt mindig.
ehh
több mint 7 éve
most lehet bírózni?
több mint 7 éve
Ez egy rendkívül okos megoldás volt, ha nem láttam volna ,hogy feka, tuti anyóra tippeltem volna.
több mint 7 éve
Idén nem jinxelek. Még mindig haragszom magamra, hogy mit tettem szegény Falconsokkal a Superbowlon. Pontosabban én meg a 49ers HC-je.Nem baj, dobsz egy JINX-et és minden a helyére kerül. 😀Wow, ez új, hogy valakinek bejön amit írok. Kezd elveszni a mojom. 😊Hahaha, ez jó volt!sanyinak mennyivel jobb számai vannak mint tomnak, igazi lúzer a csávóMit tesz az emberrel, ha hoznak mögé egy 1. köröst. TB mögött csak egy 2. körös van, de 4 éve nem tudja kiszorítani. 😊
ehh
iktriad
Cypress
iktriad
Cypress
több mint 7 éve
Egyúttal felhívom a figyelmet a legjobb pályán lévő játékosra, akit Jehu Chessonnak hívnak. Köszönöm a figyelmet.Jó libériai révén vajon tudja ki az a Philip Tarlue?
mustaine
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Nem baj, dobsz egy JINX-et és minden a helyére kerül. 😀Wow, ez új, hogy valakinek bejön amit írok. Kezd elveszni a mojom. 😊Hahaha, ez jó volt!sanyinak mennyivel jobb számai vannak mint tomnak, igazi lúzer a csávóMit tesz az emberrel, ha hoznak mögé egy 1. köröst. TB mögött csak egy 2. körös van, de 4 éve nem tudja kiszorítani. 😊
ehh
iktriad
Cypress
iktriad