New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Magán a tényen kívül hogy ez egy győzelem volt itt más ünnepelni valót nem nagyon látok...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Imitheking
1 881
Fajdalmas volt nezni ezt a meccset.
több mint 1 éve
Ez a Miami edző is öregedett 5 évet az előző meccsünkhöz képest
több mint 1 éve
huhhhh
több mint 1 éve
azért az elmúlt hetek miatt simán lehet, hogy elkúrjuk a meccset
több mint 1 éve
Az a gáz hogy simán kinézhet egy L nekünkEnnyire kiengedni fejben...
ParadSEC
több mint 1 éve
Az a gáz hogy simán kinézhet egy L nekünk
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Jones lesérül, áll az óra, azért ne szórakozzunk már!!!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
7 969
De jobban kontrollált volt a játék mint ezzel az irányítóval.Amíg Brigdewater meg nem dobta a picksixet és még nem sérült, ott is jobbak voltak.A védelem megdolgozott érte.ez megint olyan meccs, hogy NE fanok közül ki így, ki úgy fogja értékelni, megint lesz szerintem vita a szurkolók között 😊A meg nem érdemelt győzelem.
NB2
Burkus
Az offense nyomokban tartalmazott valamit.
Lúdas Solymi
Burkus
Persze ez nem garancia semmire, mert Teddyvel szorosabb lenne és így se egyszerű.
több mint 1 éve
Amíg Bridgewater meg nem dobta a picksixet és még nem sérült, ott is jobbak voltak.A védelem megdolgozott érte.ez megint olyan meccs, hogy NE fanok közül ki így, ki úgy fogja értékelni, megint lesz szerintem vita a szurkolók között 😊A meg nem érdemelt győzelem.
NB2
Burkus
Lúdas Solymi
Szerkesztette: Burkus
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
7 969
Ráadásul van esélye a Miaminak...Ez de egy elcseszett play volt...Az egész szezon mottója.
Lúdas Solymi
Burkus
több mint 1 éve
Ez de egy elcseszett play volt...Az egész szezon mottója.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
7 969
A védelem megdolgozott érte.ez megint olyan meccs, hogy NE fanok közül ki így, ki úgy fogja értékelni, megint lesz szerintem vita a szurkolók között 😊A meg nem érdemelt győzelem.
NB2
Burkus
több mint 1 éve
A D megérdemelné a győzelmet, az O nem...ez megint olyan meccs, hogy NE fanok közül ki így, ki úgy fogja értékelni, megint lesz szerintem vita a szurkolók között 😊A meg nem érdemelt győzelem.
NB2
Burkus
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Basszus, ha emiatt kikapunk...
több mint 1 éve
ez megint olyan meccs, hogy NE fanok közül ki így, ki úgy fogja értékelni, megint lesz szerintem vita a szurkolók között 😊A meg nem érdemelt győzelem.
NB2
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
7 969
Ez de egy elcseszett play volt...
több mint 1 éve
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!Elmagyarázod pls?
Értem a döntést, de a megvalósítás pocsék!
NB2
több mint 1 éve
ötös műhold
308
ez megint olyan meccs, hogy NE fanok közül ki így, ki úgy fogja értékelni, megint lesz szerintem vita a szurkolók között 😊Én ezt most úgy értékeltem, hogy leszarom a játékot, most a győzelem fontosabb volt. Bár az utolsó meccs úgyis reménytelen lesz.
NB2
több mint 1 éve
Imitheking
1 881
…
több mint 1 éve
LoL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!Értem a döntést, de a megvalósítás pocsék!
több mint 1 éve
Ez mi a szar volt?
több mint 1 éve
Ennek mi a picsa értelme volt?