New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 2 éve
Jó lenne ha az O is hozzátenne valamit a meccshez, mert így kinyírják a védelmet. Az se tudja végig tartani a delfineket.Fáradnak is rendesen 😕
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
miami wr tök üres volt ott felül, csak már nem volt ideje odapasszolni, mert jött a nyomáshelyette Hillt választotta
de azért az O valamit villanthatna már!
több mint 2 éve
Teddyt kiütötték v sérülés v szar?Ujja sérült meg. de amúgy igen
steelwolf
több mint 2 éve
Teddyt kiütötték v sérülés v szar?mindhárom
steelwolf
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Jó lenne ha az O is hozzátenne valamit a meccshez, mert így kinyírják a védelmet. Az se tudja végig tartani a delfineket.
több mint 2 éve
Teddyt kiütötték v sérülés v szar?
több mint 2 éve
Ok de Coltsban ennyi van.Nem tudom van-e nagyobb nfl-es kínzás, mint a Pats O-t nézni idén.A Colts Offense se kutya😁
vpi
ParadSEC
több mint 2 éve
Nem tudom van-e nagyobb nfl-es kínzás, mint a Pats O-t nézni idén.Nem néztél elég Tampa meccset 😊
vpi
több mint 2 éve
Nem tudom van-e nagyobb nfl-es kínzás, mint a Pats O-t nézni idén.A Colts Offense se kutya😁
vpi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Nem tudom van-e nagyobb nfl-es kínzás, mint a Pats O-t nézni idén.
több mint 2 éve
Az hogy elvertek minket a macik, azutáni és elötti meccseket nézve az a csoda hogy 7 győzelmet szereztünk. Csak a D miatt nem simaztak leminketKözben ég a Tampa is a Panthers ellen.meg a KC is, ami nálam országos 1-es volt 😊
Lúdas Solymi
de a CHI leeresztése is érdekes, bennünket azért elvertek simán, fura ezt így nézni
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
A lényeg hogy az O életben tartja a Dolohinst.
több mint 2 éve
amikor nem kéne belerúgni, akkor belerúg
több mint 2 éve
na talán kipukkad végre a Hill lufi iscsicska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Es megint semmi.
több mint 2 éve
Jones int-jét megünnepeljük egy 3&outt?Összejött.
vpi
több mint 2 éve
Jones int-jét megünnepeljük egy 3&outt?
több mint 2 éve
Ha nem így szerel akkor lehet nem lett volna int.
több mint 2 éve
Az ilyen szintű meccset csúfolják az NBI-ben alsóházi rangadónak. Két igazi lúzer csapat.
több mint 2 éve
Hill még bent is tartja Jonest 😀
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Azt a rohadt
több mint 2 éve
mákunk van azért eddig 😊
több mint 2 éve
Na akkor third string QB ellen
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Közben ég a Tampa is a Panthers ellen.meg a KC is, ami nálam országos 1-es volt 😊
Lúdas Solymi
de a CHI leeresztése is érdekes, bennünket azért elvertek simán, fura ezt így nézni
több mint 2 éve
azért ebből nem kéne pontokat engedni, egyértelműen most nálunk a momentummondjuk egész meccsen azon filóztam van értelme nyerni, hogy a BUF felmossa velünk a padlót?