New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 2 éve
Na egy fasza Blitz oszt olyan safety lesz mint egy ház
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Teddy a maradék kis önbizalmát is elvesztette idénAmekkorára nőtt a haja, olyan kicsi az ónbizalma.
🤘gaben🤘
több mint 2 éve
hát a 2 yardosról nem sok jóra számítok 😊))3 futás kb és szünet
több mint 2 éve
Pont írni akartam hogy semmi nyomás nincs a QB-n erre tessék...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
nem jó irányba forgotál ki, diló.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Teddy a maradék kis önbizalmát is elvesztette idén
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
3 emberes passrush és sack ,hihetetlen 😊
több mint 2 éve
vééééééééééégre odaértünkElőször egy félidőben.
NB2
több mint 2 éve
vééééééééééégre odaértünk
több mint 2 éve
Fuuuuu, ez - hogy is mondjam - nem egy jó meccs..A pálya mellől tolod a kommentet?
Szokol
Mac Jonest billentsd már hátsón
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Szegény Meki elbizonytalanodott teljesen ,a hosszabb labdáit is olyan lassunak,iveltnek érzem.Én is mindig Azt várom, hogy mikor érnek oda a védők egy interceptionre..
kolok1972
több mint 2 éve
Szegény Meki elbizonytalanodott teljesen ,a hosszabb labdáit is olyan lassunak,iveltnek érzem.Olyan mintha súly lenne a labdái
kolok1972
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Ez a drive most Mac Jones-on ment el...Mac Joneson is.
Castleai01
több mint 2 éve
Ez a drive most Mac Jones-on ment el...Ez első belefutás a falba nem az övé volt.
Castleai01
több mint 2 éve
Amúgy nem. Mindkét egység ergya. Ezt a szanaszét sérült Delfineket dominálnunk kéne. Ehelyett megnyeretjük velük a meccsetpedig amúgy ma szerintem jobb az O mint a D eddigA mienket. Most ertem utol az elot gamepassen.Ruhellem ezt az offenset.A mienket ami most pályán sincs vagy a Delfinekét? 😛
Imitheking
Castleai01
Imitheking
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Szegény Meki elbizonytalanodott teljesen ,a hosszabb labdáit is olyan lassunak,iveltnek érzem.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Ez a drive most Mac Jones-on ment el...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
a fenti emberünket is két kézzel húzták vissza amúgyde kellett megdicsérnem az O-t, ez rohadt gyenge volt
több mint 2 éve
2 yardra se lat el…
több mint 2 éve
5 yardos passzt nem tud passzolni hihetetlen😕
több mint 2 éve
Jön Bourne
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
False start3 yard futás
Totál homály játék
Incomplete 2 yardra
Matty P a király.
több mint 2 éve
5-6 false start Browntól csak ma amúgy 😊Pont ezt akartam mondani... 😛
NB2
Gyakorlatilag őt nézem hogy passz játék lesz-e vagy futás...
több mint 2 éve
5-6 false start Browntól csak ma amúgy 😊
több mint 2 éve
Fuuuuu, ez - hogy is mondjam - nem egy jó meccs..te csak ne ide kommentálj, hanem figyelj a többiekre 😊
Szokol
www.patriots.com/team/players-roster/matt-sokol/