New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Na egy fasza Blitz oszt olyan safety lesz mint egy ház
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Teddy a maradék kis önbizalmát is elvesztette idénAmekkorára nőtt a haja, olyan kicsi az ónbizalma.
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
hát a 2 yardosról nem sok jóra számítok 😊))3 futás kb és szünet
több mint 1 éve
Pont írni akartam hogy semmi nyomás nincs a QB-n erre tessék...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
nem jó irányba forgotál ki, diló.
több mint 1 éve
Teddy a maradék kis önbizalmát is elvesztette idén
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
southmiki
654
3 emberes passrush és sack ,hihetetlen 😊
több mint 1 éve
vééééééééééégre odaértünkElőször egy félidőben.
NB2
több mint 1 éve
vééééééééééégre odaértünk
több mint 1 éve
Fuuuuu, ez - hogy is mondjam - nem egy jó meccs..A pálya mellől tolod a kommentet?
Szokol
Mac Jonest billentsd már hátsón
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Szegény Meki elbizonytalanodott teljesen ,a hosszabb labdáit is olyan lassunak,iveltnek érzem.Én is mindig Azt várom, hogy mikor érnek oda a védők egy interceptionre..
kolok1972
több mint 1 éve
Szegény Meki elbizonytalanodott teljesen ,a hosszabb labdáit is olyan lassunak,iveltnek érzem.Olyan mintha súly lenne a labdái
kolok1972
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Ez a drive most Mac Jones-on ment el...Mac Joneson is.
Castleai01
több mint 1 éve
Ez a drive most Mac Jones-on ment el...Ez első belefutás a falba nem az övé volt.
Castleai01
több mint 1 éve
Amúgy nem. Mindkét egység ergya. Ezt a szanaszét sérült Delfineket dominálnunk kéne. Ehelyett megnyeretjük velük a meccsetpedig amúgy ma szerintem jobb az O mint a D eddigA mienket. Most ertem utol az elot gamepassen.Ruhellem ezt az offenset.A mienket ami most pályán sincs vagy a Delfinekét? 😛
Imitheking
Castleai01
Imitheking
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Szegény Meki elbizonytalanodott teljesen ,a hosszabb labdáit is olyan lassunak,iveltnek érzem.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Ez a drive most Mac Jones-on ment el...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
a fenti emberünket is két kézzel húzták vissza amúgyde kellett megdicsérnem az O-t, ez rohadt gyenge volt
több mint 1 éve
Imitheking
1 882
2 yardra se lat el…
több mint 1 éve
southmiki
654
5 yardos passzt nem tud passzolni hihetetlen😕
több mint 1 éve
Jön Bourne
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
False start3 yard futás
Totál homály játék
Incomplete 2 yardra
Matty P a király.
több mint 1 éve
5-6 false start Browntól csak ma amúgy 😊Pont ezt akartam mondani... 😛
NB2
Gyakorlatilag őt nézem hogy passz játék lesz-e vagy futás...
több mint 1 éve
5-6 false start Browntól csak ma amúgy 😊
több mint 1 éve
Fuuuuu, ez - hogy is mondjam - nem egy jó meccs..te csak ne ide kommentálj, hanem figyelj a többiekre 😊
Szokol
www.patriots.com/team/players-roster/matt-sokol/