New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Vagy a helyezkedés nem jó vagy a dobás gyenge.
több mint 1 éve
Ez is megint milyen dobás volt..
több mint 1 éve
Mcc istenem😊 ugyanonnan jöttünk volna kb, de legalább lett volna egy INT-ed 😊
több mint 1 éve
Teddy kit látott ott??? 😮
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
kórházpassz
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Peppers nagyot játszik ma eddig...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Jól van McCourty. Vonulj vissza lassan.
több mint 1 éve
Zappe fan vagyok, szerintem MJ nem egy FR QB, de erre majd akkor térjünk vissza ha lesz egy támadókoordinátorunk 😀Ezek a labdák..de mintha a hívások fejlődnének. Lehet csak a fényt akarom látni az alagút végén.de pontatlan
Nomac
durva lesz amit mondok, de Teddy jobb irányítónak tűnik az első félidő után mint Meki
NB2
több mint 1 éve
Nem értek egyet, mindketten egyformán gyengén teljesítenek nálam...Ezek a labdák..de mintha a hívások fejlődnének. Lehet csak a fényt akarom látni az alagút végén.de pontatlan
Nomac
durva lesz amit mondok, de Teddy jobb irányítónak tűnik az első félidő után mint Meki
NB2
több mint 1 éve
Ezek a labdák..de mintha a hívások fejlődnének. Lehet csak a fényt akarom látni az alagút végén.BB: "Jó neked, én még az alagutat se látom..."
Nomac
több mint 1 éve
Ezek a labdák..de mintha a hívások fejlődnének. Lehet csak a fényt akarom látni az alagút végén.de pontatlan
Nomac
több mint 1 éve
Ezek a labdák..de mintha a hívások fejlődnének. Lehet csak a fényt akarom látni az alagút végén.
több mint 1 éve
Nem értem azokat akik panaszkodnak hogy ez egy rossz meccs, ez még egész nézhető 😀
több mint 1 éve
Ott vagy a pálya mellett tedd jobbá 😂😂😂Hát annyiféleképpen lehet jó egy NFL- meccs, de a ritmus itt nagyon hiányzik. Na hátha a második félidőben lesz valami emlékezetes.Fuuuuu, ez - hogy is mondjam - nem egy jó meccs..Mégis mire számítottál?! 😀
Szokol
Castleai01
Szokol
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
és még többféle képen rossz 😀Hát annyiféleképpen lehet jó egy NFL- meccs, de a ritmus itt nagyon hiányzik. Na hátha a második félidőben lesz valami emlékezetes.Fuuuuu, ez - hogy is mondjam - nem egy jó meccs..Mégis mire számítottál?! 😀
Szokol
Castleai01
Szokol
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
southmiki
654
Már akkor tudtam hogy ez kuka lesz amikor 1 futás után nem kértek időd de azé beáltak a Huddle-be .
több mint 1 éve
Hát annyiféleképpen lehet jó egy NFL- meccs, de a ritmus itt nagyon hiányzik. Na hátha a második félidőben lesz valami emlékezetes.Fuuuuu, ez - hogy is mondjam - nem egy jó meccs..Mégis mire számítottál?! 😀
Szokol
Castleai01
több mint 1 éve
A hosszú passzt Thornton felé megnézném újra hogy Thornton állt le vagy a védő tartotta fel, mert a passz elég hosszúnak tűnt...
Szerkesztette: Castleai01
több mint 1 éve
Imitheking
1 882
Gyonyoru
több mint 1 éve
legyünk pozitívak, nem vagyunk 22 vagy 14 pontos hátrányban mint múltkora 2. félidő jó szokott lenni nekünk
több mint 1 éve
Jó kezdés...
több mint 1 éve
Na egy fasza Blitz oszt olyan safety lesz mint egy házTévedtem 😂😂😂
ThundersNFL a Jobbágy
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
hát a 2 yardosról nem sok jóra számítok 😊))Esetleg egy hatra passz Mondretol?🤔
3 futás kb és szünet
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
hát a 2 yardosról nem sok jóra számítok 😊))Ha nem lesz köztük egy 20+ yardos akkor én sem erőltetném ezt most...
3 futás kb és szünet
NB2
több mint 1 éve
Imitheking
1 882
hát a 2 yardosról nem sok jóra számítok 😊))Na, vard ki a veget. En szamitok valami balfaszkodasra.
3 futás kb és szünet
NB2