New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Jogos, ezek szerint te többet nézel minket, mint mi titeket. Minden esetre respect. 😀Senki nem nyert, mert Boswell, szerintem neki idén elég nagy szerepe volt abban, hogy itt vagyunk.hé, én beírtam 😊
Cypress
shagi0206
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
A köd.. 😀
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Mert már nem este van, hanem éjjelJó estét mindenkinekA Packers fanoknál már rég nem beszélhetünk erről.
Tomcsik
iktriad
több mint 7 éve
Kóc mindig szopik Pecc ellen, várható vót..De vajon a laszti rendesen fel van fújva?
toam
több mint 7 éve
Ez most mi?az az 1 yard kellett volna...
Kell ez nekünk?
prérifarkas
több mint 7 éve
Jó estét mindenkinekA Packers fanoknál már rég nem beszélhetünk erről.
Tomcsik
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
Tudtuk, hogy Haley bármikor megverhet minket...
több mint 7 éve
Kóc mindig szopik Pecc ellen, várható vót..
több mint 7 éve
Hajdú B István után szabadonHerczeg B. ÁdámNeki hol van a nevében B betű?Höri.Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.Bencsis Márk?
Cypress
iktriad
Mazzu
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
Jo playhivas, megint csal a pats
több mint 7 éve
3&1-nél szakadó esőben hosszú passz... yess
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Herczeg B. ÁdámNeki hol van a nevében B betű?Höri.Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.Bencsis Márk?
Cypress
iktriad
Mazzu
iktriad
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Antonio Brown, Ben Roethlisberger, Le'Veon Bell, Chris Boswell 😊Szomorú vagyok, hogy nem egy Steelers fan lett a nyertes.
shagi0206
több mint 7 éve
Ez mi a faxért kellett?
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Senki nem nyert, mert Boswell, szerintem neki idén elég nagy szerepe volt abban, hogy itt vagyunk.hé, én beírtam 😊
Cypress
több mint 7 éve
Neki hol van a nevében B betű?Höri.Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.Bencsis Márk?
Cypress
iktriad
Mazzu
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Senki nem nyert, mert Boswell, szerintem neki idén elég nagy szerepe volt abban, hogy itt vagyunk.
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Antonio Brown, Ben Roethlisberger, Le'Veon Bell, Chris Boswell 😊
több mint 7 éve
Na akkor most is Hajrá Vasas! 😛
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Höri.Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.Bencsis Márk?
Cypress
iktriad
több mint 7 éve
Végre egy jó eredményközvetítő vérbeli Pec fanokkal!
több mint 7 éve
Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.Bencsis Márk?
Cypress