New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Hát ezek jó bambák voltak,picknickezik az elkapó az endzone-ban de még rá se néznek.
több mint 7 éve
Lehet aludni itt is.Vagy (vissza)menni Hearthstoneozni. De még megpróbálom megjinxelni a Honvédot.
Bazzani
több mint 7 éve
Brady benyelt egy krémest meg egy hosszú kv-T a TD előttte vagy az Cash? 😀
Tomcsik
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Hát ha ez a meccs is eldől az 1. félidőben, akkor biztos, hogy lefekszek aludni. Legalább alszok vagy 5 órát, és nem 3-at. Ráadásul most inkább a Steelers felé hajlok, és 2 csalódást nehezen dolgoznék fel 1 este alatt.
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
A pályán Golden....egy rakás fos....de eddig az offense sokkal szarabb
több mint 7 éve
Most jön egy BigBen picksix. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Most átöltözött az Atlanta?Igen, a Mercedes Benz Stadiumba.
Mazzu
több mint 7 éve
Ajj bazdmeg.
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Kansas, közben az isten b..... meg.Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
CypressMeg ám. Csak már nem tiszta, hogy ki volt az ellenfél. Talán a KC, de lehet pont a Pecc, nem tiszta.Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
Cypress
shagi0206
több mint 7 éve
Tessék b+ ott a -10, ezt pofáztam egész héten, hogy ezt nem kéne
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Most átöltözött az Atlanta?
több mint 7 éve
Ez is meglesz hamar...Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
Cypress
több mint 7 éve
HNDT
106
leginkább önmagaAkkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
CypressMeg ám. Csak már nem tiszta, hogy ki volt az ellenfél. Talán a KC, de lehet pont a Pecc, nem tiszta.Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
Cypress
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
Cypress
Meg ám. Csak már nem tiszta, hogy ki volt az ellenfél. Talán a KC, de lehet pont a Pecc, nem tiszta.Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
Cypress
több mint 7 éve
Atyám, milyen áthívás volt!
több mint 7 éve
Ez nem jo, a pats jobban alaz, mint a falcons
több mint 7 éve
A screenek ülnek eléggé. 😃
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Lewis jó lesz ma...😎Azt mondod meglesz a pole pozíció?
kyobalu