New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 7 éve
Big ben amator, jones kell ide
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Ez Bostick, jól sejtem? 😊Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
a Falcons leszámolt a félelmeinkkel
Old Green Bay
több mint 7 éve
Ahmad vagy Terry?és így lesz bradshaw?Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
HNDT
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
a Falcons leszámolt a félelmeinkkel
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Csak mondom, hogy 40 underre fogadtam, majd jöhet a JINX a második félidőben. 😀Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Még egy ilyen beszólás és lementünk a pályárólkimontá'?!Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
toam
több mint 7 éve
kriSTEELan
307
egyébként lehet épp most Ben hívta át, de az üstökös is folyamatosan képes ilyesmikre..A legnagyobb indok amiért gyökérnek lehet nevezni az az, hogy rögtön 2-3 play után vágatja előre, nem hogy monitorozná tovább a védelmet hogy mivel készültek. Mindegy...Haley mindig ekkora gyökér?Mindig...
3&1-2-re inkább előrevágatja, ahelyett, hogy simán megfuttatná, pihentetve a védelmet és lent tartva Brady-t...
undisputedly
kriSTEELan
undisputedly
több mint 7 éve
HNDT
106
és így lesz bradshaw?Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
több mint 7 éve
kimontá'?!Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Úristen, az mekkora film, azt hittem én vagyok az egyetlen droid az országban, aki látta.Senki nem nyert, mert Boswell, szerintem neki idén elég nagy szerepe volt abban, hogy itt vagyunk.Én már múlt héten is megmondtam, hogy Brad Pittre gondolsz Jesse James szerepében
Cypress
mustaine
több mint 7 éve
Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Túlzás, hogy olyan sokat néznék Steelers meccseket. Ha adja a tv nézem, meg a red zonet szoktam nézni, ha több meccs megy.Jogos, ezek szerint te többet nézel minket, mint mi titeket. Minden esetre respect. 😀Senki nem nyert, mert Boswell, szerintem neki idén elég nagy szerepe volt abban, hogy itt vagyunk.hé, én beírtam 😊
Cypress
shagi0206
Cypress
Logikus, hogy Boswell a 4.
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Kezdődik Tom beszántása
több mint 7 éve
sack baby
több mint 7 éve
A koleszterin szinted már kevésbé. 😊figyu, megettem a maradék házi csemege kolbászt a hűtőből, a maradék kennyérrel. Köszönöm már jól vagyok 😊Jó estét mindenkinekA Packers fanoknál már rég nem beszélhetünk erről.
Tomcsik
iktriad
gamerkr
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Múltkor mondtam a Dallas elleni meccs után hogy sebaj még keserűbb lesz kiesni oly közel a célhoz... Azt azért nem gondoltam hogy ennyire keserű lessz ....Jó estét mindenkinekA Packers fanoknál már rég nem beszélhetünk erről.
Tomcsik
iktriad
több mint 7 éve
kriSTEELan
307
Haley mindig ekkora gyökér?Mindig...
3&1-2-re inkább előrevágatja, ahelyett, hogy simán megfuttatná, pihentetve a védelmet és lent tartva Brady-t...
undisputedly
több mint 7 éve
Senki nem nyert, mert Boswell, szerintem neki idén elég nagy szerepe volt abban, hogy itt vagyunk.Én már múlt héten is megmondtam, hogy Brad Pittre gondolsz Jesse James szerepében
Cypress
több mint 7 éve
figyu, megettem a maradék házi csemege kolbászt a hűtőből, a maradék kennyérrel. Köszönöm már jól vagyok 😊Jó estét mindenkinekA Packers fanoknál már rég nem beszélhetünk erről.
Tomcsik
iktriad
több mint 7 éve
Haley mindig ekkora gyökér?3&1-2-re inkább előrevágatja, ahelyett, hogy simán megfuttatná, pihentetve a védelmet és lent tartva Brady-t...
több mint 7 éve
En is letagadnam, h elkerem Brady mezet 😀
több mint 7 éve
lassan reggelMert már nem este van, hanem éjjelJó estét mindenkinekA Packers fanoknál már rég nem beszélhetünk erről.
Tomcsik
iktriad
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!