New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 7 éve
Jó mondjuk 3. és hosszúra én se hívnék futást, főleg hogy Bellt limitálják eddig.3&1 volt az első hosszú passznál
tenorx
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
több mint 7 éve
kriSTEELan
307
nem értem miért nem futtatják bellt?Mert mindenki arra számít(ana) és az üstökös túl fifikás... 😊
minek erőltetik a hosszú passzokat?
gedam
több mint 7 éve
gedam
5 902
Bellt egyelőre nagyon meg tudják fogni -> ez nem jó.
tenorx
tenorx
Bellt egyelőre nagyon meg tudják fogni -> ez nem jó.3-ból simán megfutná a 10yardot
tenorx
több mint 7 éve
Jó mondjuk 3. és hosszúra én se hívnék futást, főleg hogy Bellt limitálják eddig.
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Egyetértek, sajnos bele is halt.Hát az egyik, de az. Eszméletlen nagyot játszott ebben a filmben. Bár volt ennél jobb alakítás is, de azt senki nem közelítheti meg. Joker szerepében Heath Ledger.Az egyik.Ez pedig Chris Waltz Oscar-díjas alakítása 😊Ez Bostick, jól sejtem? 😊Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
a Falcons leszámolt a félelmeinkkel
Old Green Bay
shagi0206
gamerkr
shagi0206
iktriad
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
több mint 7 éve
gedam
5 902
nem értem miért nem futtatják bellt?minek erőltetik a hosszú passzokat?
több mint 7 éve
Miért b+, miért???Kérdezd Haley üstököst.
Jan
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Hát az egyik, de az. Eszméletlen nagyot játszott ebben a filmben. Bár volt ennél jobb alakítás is, de azt senki nem közelítheti meg. Joker szerepében Heath Ledger.Az egyik.Ez pedig Chris Waltz Oscar-díjas alakítása 😊Ez Bostick, jól sejtem? 😊Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
Old Green Bay
shagi0206
gamerkr
shagi0206
iktriad
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Miért b+, miért???
több mint 7 éve
3.-ra megint hosszú passz... újabb gartuláció
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Az egyik.Ez pedig Chris Waltz Oscar-díjas alakítása 😊Ez Bostick, jól sejtem? 😊Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
Old Green Bay
shagi0206
gamerkr
shagi0206
több mint 7 éve
Ez esetben alig várom majd, hogy a Foxon 20 év múlva szidja majd JMD-t, hogy milyen szar HC. 😊QBből QB, tehát Terry 😀Ahmad vagy Terry?és így lesz bradshaw?Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
HNDT
iktriad
HNDT
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Az kurvára nem lenne jó.Legalább 50 pont lesz itt.Csak mondom, hogy 40 underre fogadtam, majd jöhet a JINX a második félidőben. 😀Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
Cypress
iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Ez pedig Chris Waltz Oscar-díjas alakítása 😊Ez Bostick, jól sejtem? 😊Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
Old Green Bay
shagi0206
gamerkr
több mint 7 éve
HNDT
106
QBből QB, tehát Terry 😀Ahmad vagy Terry?és így lesz bradshaw?Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
HNDT
iktriad
több mint 7 éve
Ez Bostick, jól sejtem? 😊Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
Old Green Bay
shagi0206
több mint 7 éve
Legalább 50 pont lesz itt.Csak mondom, hogy 40 underre fogadtam, majd jöhet a JINX a második félidőben. 😀Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
Cypress