New England Patriots - Seattle Seahawks
1 hónapja
akdestroyer
4 744
szívesen megnézném mit futnak az elkapók, mert ez elég röhejesNem tudom mi a probléma, nekem tetszik amit látok. 😀
zinedine5
1 hónapja
Szinte csak Henryt keresi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 hónapja
szívesen megnézném mit futnak az elkapók, mert ez elég röhejes
1 hónapja
megúsztunk egy safetyt, de vazze passzt és nem ment az óra?????
1 hónapja
akkor inkább fussunk
1 hónapja
merünk onnan passzolni vagy 3 futás lesz?
1 hónapja
Ott is vannak idiótákMajd mindjart jon Metcalf verekedni!
vpi
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
ebben nincs ellentmondásmost nem azért, de 3x végigmentünk a pályán, Mekivel ez 2 meccsen jött össze, szóval már most előrelépés van!Várható volt, hogy szar lesz a WR sor, de most vagy annál is szarabb mint amit gondoltunk vagy Brissett nem néz feléjük.ezt tényleg oda dobta?Én úgy éreztem hogy már látta a célpontot elesni már csak a földre dobta felé hogy legalább int. ne legyen belőle...
zinedine5
Castleai01
zinedine5
NB2
1 hónapja
most nem azért, de 3x végigmentünk a pályán, Mekivel ez 2 meccsen jött össze, szóval már most előrelépés van!Várható volt, hogy szar lesz a WR sor, de most vagy annál is szarabb mint amit gondoltunk vagy Brissett nem néz feléjük.ezt tényleg oda dobta?Én úgy éreztem hogy már látta a célpontot elesni már csak a földre dobta felé hogy legalább int. ne legyen belőle...
zinedine5
Castleai01
zinedine5
1 hónapja
Gonzalez ma nem lesz upba 😊
1 hónapja
Várható volt, hogy szar lesz a WR sor, de most vagy annál is szarabb mint amit gondoltunk vagy Brissett nem néz feléjük.ezt tényleg oda dobta?Én úgy éreztem hogy már látta a célpontot elesni már csak a földre dobta felé hogy legalább int. ne legyen belőle...
zinedine5
Castleai01
1 hónapja
ezt tényleg oda dobta?Én úgy éreztem hogy már látta a célpontot elesni már csak a földre dobta felé hogy legalább int. ne legyen belőle...
zinedine5
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
ezt tényleg oda dobta?
1 hónapja
Witherspoon velünk van 😊
1 hónapja
Ott is vannak idióták
1 hónapja
Henry mekkorát játszik….
1 hónapja
ez se volt okos 😊
1 hónapja
Sajnos minden meccsen csak akkor van eleve esélyünk ,ha a D jól játszik. Sajnos eddig a Sec gyenge, es ha D nem hozza magát,akkor nekünk annyi.
1 hónapja
akdestroyer
4 744
mi is ezt csináljuk, csak ők jobbanGeno egy sneaky Manning, csak az a fajta, amelyikből sosem jön elő.
Geno egy upgradelt Brissett
zinedine5
1 hónapja
Na hátrányból....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Wilson te idióta, elkaphatatlan labda lett volna 😕Locket azért nagy szinész😁. Simán lehetett volna O DPI ha nem játsza el a nagyhalált😁
ehelyett kapunk egy TD-t
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
mi is ezt csináljuk, csak ők jobban Geno egy upgradelt Brissett
1 hónapja
Bazdmeg kidobta a lelátóra