New England Patriots - Seattle Seahawks
1 hónapja
Jaj majdnem szopò lett
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
Henryn kívül az elkapószekció teljesítménye értékelhetetlen.TD-t se ő kapta el 😊
Burkus
1 hónapja
Henryn kívül az elkapószekció teljesítménye értékelhetetlen.
1 hónapja
Milyen jó lenne ez a D ha még Barmore is visszatérne
1 hónapja
így volt felrajzolva...
1 hónapja
akdestroyer
4 744
Beengedtük a 3.kísérletet, hogy aztán legyen lehetőség behúzni az INTet.200IQ.
1 hónapja
ez mi játék volt 😊
1 hónapja
Fárad a D
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
véletlenül nem akartunk futni?De
zinedine5
1 hónapja
Hahahahaha en arra gondoltam h ket negyed ota csak a levegot kapkodja a labdat kozel se 🤣 de igen a zaszlos resz is jogosDk vel mi a tokom van?Én is ezt nézem, már 2 negyed óta nem dobtak valami faszságára zászlót.
Fantomas0429
akdestroyer
1 hónapja
Csak tovább szarakodunk Brisettel, már ha leszakad a lába keze akkor is fent lesz.... Tiszta gyalog galopp
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
akdestroyer
4 744
Dk vel mi a tokom van?Én is ezt nézem, már 2 negyed óta nem dobtak valami faszságára zászlót.
Fantomas0429
1 hónapja
Dk vel mi a tokom van?
1 hónapja
Punterek masodik felidoben megdolgoznak a penzukert
1 hónapja
Ezt a futás témát ma kurvára elfelejthetnénk, mert minden egyes kísérlet egy mínusz play.
1 hónapja
Brisset nem nezett ki jol ahogy a labahoz kapott :/Maye time
funkyparduc
1 hónapja
Sebii
3 515
Brisset nem nezett ki jol ahogy a labahoz kapott :/Remélem jól van, mert ha bejön Maye akkor még ki is kaphatunk 😀
funkyparduc
1 hónapja
Brisset nem nezett ki jol ahogy a labahoz kapott :/
1 hónapja
véletlenül nem akartunk futni?
1 hónapja
eddig tartott a fal 😕