New England Patriots - Seattle Seahawks
1 hónapja
faszom és blokkolják is 😕(((
1 hónapja
Futni kell, mindegy mi van 😀
1 hónapja
Ebből a helyzetből ezt kihozni.... Édes Istenem... 😕(((((((((((
1 hónapja
Balfasz volt Brissett de Gobson nagyot ment
1 hónapja
tudtam, hogy inkább futni kellett volna még ennyire is 😕
1 hónapja
KB23
781
Carroll szelleme ott lebeg valahol a kispad felett. MacDonaldnak lesz mit megbeszélnie a társasággal
1 hónapja
A sztárbox is jobb programnak tűnik az este maradékára.
1 hónapja
most nem irigylem a seattle-i srácokat, amit Mafe csinált 😊
1 hónapja
Tavalyi tackle talentet
1 hónapja
Grat sracok! Ez a missed tackle a legszebb Caroll eveket idezte
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
Sebii
3 515
A 2. félidőre a tavalyi D playbookot vettük elő?
1 hónapja
Egy Godchaux-Barmore-White-Wise D line szerintem liga szintjén is top 5 lenne...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
Na, most kéne egy jó hosszú drive TD-vel
1 hónapja
KB23
781
Fal nélkül nehéz játszani. Azt hiszem jövőre komoly átalakítást kell végezni, mert így halálra van ítélve az irányító.
1 hónapja
White állatkoduk😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
nah ez nem a védőn múlt!
1 hónapja
Azért nagy plussz az O-falnak is mert futás blokkolás azért legalább működik, nem is rosszul...Igen, és azon sokat dolgoztak a héten, mert a múlt meccsen az utolsó negyedben már szinte nem is volt futásblokkolás sem.
És ez nem egy genge D-line...
Castleai01
1 hónapja
Elég lesz. Ha nem megy a futas, Geno sem tudja 100%-át hozniTD!attól tartok az nem lesz elég
Innen már csak bekkeljünk 😀
NB2
zinedine5
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
Azért nagy plussz az O-falnak is mert futás blokkolás azért legalább működik, nem is rosszul...És ez nem egy genge D-line...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
Mennyivel könnyebb ha nem Brisett irányìt🤣
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
TD!attól tartok az nem lesz elég
Innen már csak bekkeljünk 😀
NB2
1 hónapja
Ez szép volt a direct snappel.