New England Patriots - Seattle Seahawks
1 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 352
OFF: ez a Megan Olivi eleg joféleMint egy wish-es Demi Moore.
funkyparduc
1 hónapja
Oke csak akkor miert nem nezunk ra Mcintish ra hatha lesz egy kis sikere
1 hónapja
ennyivel vagytok előrébb nálunk, hogy van egy Metcalf, egy Lockett, egy Njigba2 wr ver meg bennünket 😕Amikor azt hiszed hogy a Metcalf-Njigba tandem ver meg benneteket, akkor egyszercsak a semmiből előkerül majd Lockett és DJ Bobo!!!!!!
NB2
akdestroyer
mi egyelőre csak álmodhatunk ilyen elkapókról
1 hónapja
En nem latom Charbonet h jo futo lenne 😔Szerintem senki
Fantomas0429
1 hónapja
En nem latom Charbonet h jo futo lenne 😔
1 hónapja
Faszság volt ennek nekimenni, egész nap szar a futás. Ha berúgja Myers akkor 7 közte...Hát jah, 2,7es atlaggal futunk 😕
Sebii
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
White mekkorát játszott az uccsò playben😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
Fasza, hogy tökösek vagyunk, de lehetett volna kreativan is.
1 hónapja
Ez szép volt. Mélyen a LoS mögött.
1 hónapja
Sebii
3 515
Faszság volt ennek nekimenni, egész nap szar a futás. Ha berúgja Myers akkor 7 közte...
1 hónapja
végre valami
1 hónapja
ha megvan -2 yardon, akkor nem lehet pusholni 😕kellett őket szidnom 😊
lehet a védelem nem is olyan jó?
NB2
1 hónapja
akdestroyer
4 744
2 wr ver meg bennünket 😕Amikor azt hiszed hogy a Metcalf-Njigba tandem ver meg benneteket, akkor egyszercsak a semmiből előkerül majd Lockett és DJ Bobo!!!!!!
NB2
1 hónapja
ha megvan -2 yardon, akkor nem lehet pusholni 😕lehet a védelem nem is olyan jó?
1 hónapja
2 wr ver meg bennünket 😕Nyugi a Lockett magic még jönni fog.
NB2
1 hónapja
Njigba 8 targetet kapott eddig, ilyen se volt még
1 hónapja
2 wr ver meg bennünket 😕
1 hónapja
akdestroyer
4 744
OFF: ez a Megan Olivi eleg joféleErin csöcseinek az árnyékát sem csókolhatja meg.
funkyparduc
1 hónapja
OFF: ez a Megan Olivi eleg joféle
1 hónapja
akdestroyer
4 744
Azért a Sea D# fájdalmasan alulértékelt jelenleg.Fáj nézni BrisettetSzerintem nem olyan vészes,de nagyon jól látszanak a korlátai. De ezt tudtuk.
ParadSEC
kolok1972
A szezon hajrájában, amikor már látszik a számokon miújság, nem lesz olyan ciki ez az egy félidő alatt feltett 13 pont.
1 hónapja
Fáj nézni BrisettetSzerintem nem olyan vészes,de nagyon jól látszanak a korlátai. De ezt tudtuk.
ParadSEC
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 352
Hagyni kellett volna Metcalfot még futni 10 yardot…Jah, ez parádés hívás volt, középre, Metcalfnak, birkózni, pár másodpercnyi játékidőnél... :/
vpi
1 hónapja
Hagyni kellett volna Metcalfot még futni 10 yardot…
1 hónapja
Fáj nézni Brisettet
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
azt elhiszemszívesen megnézném mit futnak az elkapók, mert ez elég röhejesNem tudom mi a probléma, nekem tetszik amit látok. 😀
zinedine5
akdestroyer