New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Grat a Panthersnek! Nem csak mi voltunk ultra-bénák, de ők még jól is játszottak.Respect!
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Ez az kick jellemző volt az egész évünkre...ilyen lelketlen, leszarom, valami lesz rúgást még nem láttam! Most még érthető is, de többnyire eddig is ez volt a mentalitás :/
több mint 10 éve
Rutin
2 021
A Browns elleni lesz a nagy meccs. Ha az megvan, akár a Falcons-okat is lenyomjátok..szerintem a Panthers megy a rájátszásba.shawnkaNektek van a legjobb esélyetek a divmérleg miatt. Nekünk minden meccsünket meg kéne nyerni, ami nyilván a mai játék alapján nem lehetetlen, de kb ez volt a mi Superbowlunk, szóval nem tartom valószínűnek, hogy így nyomjuk végig a többit is.Jakehomer
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Na, lehet, hogy mégsem lesz 35 pontos bukta? Pedig hogy-de-hogy megérdemelnénk... 😕 😕 😕
több mint 10 éve
Harris valami borzalom, olyan, mint ha minden playnél screent blokkolna, egy pillanat alatt hámozza át magát rajta az end
több mint 10 éve
Rutin
2 021
A Steelers közben idegenben lenyomja a Cincy-t...Logikus, hiszen a CIN-től itthon kikaptunk, a Vasast meg idegenben vertük... @)
több mint 10 éve
szerintem a Panthers megy a rájátszásba.shawnkaNektek van a legjobb esélyetek a divmérleg miatt. Nekünk minden meccsünket meg kéne nyerni, ami nyilván a mai játék alapján nem lehetetlen, de kb ez volt a mi Superbowlunk, szóval nem tartom valószínűnek, hogy így nyomjuk végig a többit is.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Meg kéne dumálni a Falcons-szal, hogy inkább játsszuk le a hátralévő meccsünket a Georgia Dome-ban. Akkor lehet, hogy marad esélyünk a PO-ra.A mi Dome-unk sajnos megzápult...
több mint 10 éve
szerintem a Panthers megy a rájátszásba.
több mint 10 éve
Ez a baj. De még egy 1 yardos TD-t befuthatna.Futni már nem nagyon fognak.Most már jöhetnének a fantasy pontok Colstontól...JakehomerIngramtől is jöhetne pár.Szamár
Szegény Colston, ez kemény voltJakehomer
több mint 10 éve
Szerintem SP meg fogja tiltani a játékosoknak hogy nyilatkozzanak, ő meg elküld mindenkit a faszba. Ennyi. Ezért szeretjük.Na, kíváncsi leszek SP post-game press conference-ére... Valszeg meg is ver egy-két "rosszul kérdező" újságírót...RutinSP megmagyarázza ("listen"), Brees meg magára vállalja - same old same olddiceman
több mint 10 éve
Futni már nem nagyon fognak.Most már jöhetnének a fantasy pontok Colstontól...JakehomerIngramtől is jöhetne pár.Szamár
Szegény Colston, ez kemény volt
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Most már jöhetnének a fantasy pontok Colstontól...JakehomerIngramtől is jöhetne pár.
több mint 10 éve
Na, kíváncsi leszek SP post-game press conference-ére... Valszeg meg is ver egy-két "rosszul kérdező" újságírót...RutinSP megmagyarázza ("listen"), Brees meg magára vállalja - same old same old
több mint 10 éve
Most már jöhetnének a fantasy pontok Colstontól...
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
szeretem egyébként, hogy minden héten van legalább 12 olyan ember, aki felfedezi az NFC South idei érdekességét.
több mint 10 éve
nando89
3 931
Nyilván benne van ,egyébként 5000 ezer, de akkor is ez mai játék kilátástalan hazai pályán , az egy dolog h a védelem fos , de h támadó játék is ennyire kilátástalan legyen az már durva. Ettől függetlenül simán odaérhetnek...de érdekes lenne..Az nfl ..szégyene lenne ha Saints rájátszásba jutna...sima hazaira vettem erre ez a botrányos játék..áhhnando89ezt úgyis csak azért mondod, mert bukod azt az ötszázast!shawnka
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Végülis az egész liga által szapult NFC South így legalább még izgalmasabb lesz... 😀
több mint 10 éve
de legalább így tökmindegy mi lesz holnap éjjel.
több mint 10 éve
Az nfl ..szégyene lenne ha Saints rájátszásba jutna...sima hazaira vettem erre ez a botrányos játék..áhhnando89ezt úgyis csak azért mondod, mert bukod azt az ötszázast!
több mint 10 éve
Kétségtelen, én is Stewartot/Tolbertet tömném már csak labdával, csak gondolom, hogy azért megy még Cam mindig, mert működtek a futásai eddig.Jakehomermiért, volt olyan is, ami nem működött? 😀
több mint 10 éve
Kétségtelen, én is Stewartot/Tolbertet tömném már csak labdával, csak gondolom, hogy azért megy még Cam mindig, mert működtek a futásai eddig.Az engem nem zavar, ha mentek a pontra, csak hülyeségnek tartom az irányítóra futóplayt hívni, ha már zsebben a meccs.atapapaOkos dolog a QB-t rohangáltatni ekkora előnynélatapapaRivera úgy érezte, hogy a tavalyi itteni meccsen SP running up the score-t játszott, ami szerintem nem volt semmi különös, de úgy tűnik, a csapatban mély nyomokat hagyott, még Davis is arról beszélt pár napja, hogy mekkora tiszteletlenség volt... Szóval azt hiszem, Rivera annyi pontot rakat fel a srácokkal a táblára, amennyit csak tudnak. Talán kicsinyes dolog, mondjuk nekünk most szükségünk van az önbizalomraJakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Na, kíváncsi leszek SP post-game press conference-ére... Valszeg meg is ver egy-két "rosszul kérdező" újságírót...