New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Akkora lúzerfaktor van az összes csapatban, hogy ezt tuti megint a Pecc nyeri.kc es a pats a csapat most a po ban. A nagyon beharangozott pats siman verheto nem igaz. Mint ahogy az sem, hogy a new orleans a legeselyesebb az sb winre. A mai napi latottak alapjan.
Cruyffista
Mindegy ki nyeri nekem. Szimpatikus sok csapat es szeretem a valtozatossagot. Igy mindegy ki nyer. Csak szeretem a valtozatossagot. Ha ertitek mire celzok. De nem akarom leirni. Jinx miatt. Mindegy.
Jo estet es jo szurkolast jovo heten...
több mint 5 éve
MrMiksa
3 731
Istenem, micsoda ostoba ember vagy, hogy idejössz trollkodni te szar. Hajnalban gondolom nem volt ekkora arcod... Meg itt sem 13:30-ig. De ami vígasztal az az, hogy hozzásegítettünk benneteket egy hosszútávú szerzödéssel Garrett-nek. Így pár évig nem lesztek ellenfelek. Köszi, jó éjt! 😊hát, ha be akarod magyarázni, hogy ott ti sokkal jobbak voltatok, és miénk volt a qrva nagy mák, akkor van baj nálad. Tudom, hogy szurkoló nem objektív, de azért vaknak se kell lenni.Gondolkodjatok el, ha láttátok az egymás elleni második meccsünketne pityeregj, lesz ez még rosszabb isnincs még egy ilyen mákos csapat az egész ligában, mint ez az Eagles...Huzzál haza
Antonius
MrMiksa
Antonius
MrMiksa
Menj aludni.
Antonius
több mint 5 éve
gabor25
5 144
most miert makos csapat az eagles. Azt hittem visszahoztak amig kiszaladtam. : ) Hogy lennenek makosak, ha most estek ki eppen? Mirol maradtam le...hát, ha be akarod magyarázni, hogy ott ti sokkal jobbak voltatok, és miénk volt a qrva nagy mák, akkor van baj nálad. Tudom, hogy szurkoló nem objektív, de azért vaknak se kell lenni.Gondolkodjatok el, ha láttátok az egymás elleni második meccsünketne pityeregj, lesz ez még rosszabb isnincs még egy ilyen mákos csapat az egész ligában, mint ez az Eagles...Huzzál haza
Antonius
MrMiksa
Antonius
MrMiksa
Menj aludni.
Antonius
több mint 5 éve
gabor25
5 144
varj kimentem wc re mi lett a vege...
több mint 5 éve
Antonius
1 697
hát, ha be akarod magyarázni, hogy ott ti sokkal jobbak voltatok, és miénk volt a qrva nagy mák, akkor van baj nálad. Tudom, hogy szurkoló nem objektív, de azért vaknak se kell lenni.Gondolkodjatok el, ha láttátok az egymás elleni második meccsünketne pityeregj, lesz ez még rosszabb isnincs még egy ilyen mákos csapat az egész ligában, mint ez az Eagles...Huzzál haza
Antonius
MrMiksa
Antonius
MrMiksa
Menj aludni.
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Cruyffista
3 340
Akkora lúzerfaktor van az összes csapatban, hogy ezt tuti megint a Pecc nyeri.
több mint 5 éve
red5
521
Ebből a 4-s ből eddig a Pats volt a leggyengébb .... de hátha ezt az arcukat fogják jovoheten mutatni!!!
őlég vót
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Nem volt rossz mecs, de nagyon jó se. Jó éjt mindenkinek, jövő héten go szentek!!!
több mint 5 éve
Az nem baj, asszony hadd örüljön 😊😎Kiesett a Colts, a Cowboys és az Eagles is, még tart a karácsony 😂😊de a pats bent van
warr_b
Assurbanapli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Na akkor Pats megint vitte az egészet, nincs nagyfasz Nick hogy megállítsa őket.Jövő héten simán kiszopják, don't panic.
zero0
több mint 5 éve
MrMiksa
3 731
Gondolkodjatok el, ha láttátok az egymás elleni második meccsünketne pityeregj, lesz ez még rosszabb isnincs még egy ilyen mákos csapat az egész ligában, mint ez az Eagles...Huzzál haza
Antonius
MrMiksa
Antonius
több mint 5 éve
Antonius
1 697
Kiesett a Colts, a Cowboys és az Eagles is, még tart a karácsony 😂😊ne szomorkodj, jövőre már Ti se adjátok át a Giantsnek az utolsó helyet 😛
warr_b
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Nem sajnálom Nick Folest, remélem elcserélik Buffalobaoda meg minek ? 😮
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Nem sajnálom Nick Folest, remélem elcserélik BuffalobaNe haragudj idaig birtam de ennyi faszsagat osszeirni mint amit te hoztal ahhoz csak gratulalni tudok... lehet valakit szeretni nem szeretni...de te pfff
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 354
Kiesett a Colts, a Cowboys és az Eagles is, még tart a karácsony 😂😊de a pats bent van
warr_b
több mint 5 éve
zero0
333
Na akkor Pats megint vitte az egészet, nincs nagyfasz Nick hogy megállítsa őket.
több mint 5 éve
Antonius
1 697
Most már levehetem Philadelphia logót ????🤔király volt 😀
Rózsa Sándor (betyár)
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Kiesett a Colts, a Cowboys és az Eagles is, még tart a karácsony 😂😊
több mint 5 éve
ja, nagy mák hogy hozzátok került amari. így még utálni sem lehet titeket 😕mák terén mi se álltunk rosszul idén 😀nincs még egy ilyen mákos csapat az egész ligában, mint ez az Eagles...látod, kell neked a cowboysnak szurkolni 😕
Antonius
eaglesmcnabb
Antonius
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Nem sajnálom Nick Folest, remélem elcserélik Buffaloba
több mint 5 éve
Antonius
1 697
ne pityeregj, lesz ez még rosszabb isnincs még egy ilyen mákos csapat az egész ligában, mint ez az Eagles...Huzzál haza
Antonius
MrMiksa
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
No ennyike 😁