New York Jets - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Ezek szerint Te sem sokat 😂Én mondjuk nem látok különbséget Darnold és Rudolf között!Pedig az egyik fehér sárgában a másik zöldben játszik.
steelwolf
alatriste
több mint 4 éve
Kidolgoztuk magunkat FG poziból.
több mint 4 éve
Spy
2 337
Majdnem leírtam, hogy a Finney-Hodges kémia jobban működhet 😊
több mint 4 éve
Mint vmi debil brigád komolyan
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
O fal kócs is kellene
több mint 4 éve
Én mondjuk nem látok különbséget Darnold és Rudolf között!
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Rudi bal váll
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Most Rudi sérült meg...mi a fasz van idén?!
több mint 4 éve
Spy
2 337
Ritka szar ahogy ma is játszunk, de hogy ti a playoff-ért mentek az is hihetetlen...Ez van. Mindenesetre nem rólunk mond véleményt. Mármint az utóbbi. Bár a Def-nk nagyon tetszik, ha BB mellett állna, nagyon eredményes lenne.
GTom
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Ritka szar ahogy ma is játszunk, de hogy ti a playoff-ért mentek az is hihetetlen...Nekünk mondod?!
GTom
De azért gondolom cserélnél 😉😂
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
Ritka szar ahogy ma is játszunk, de hogy ti a playoff-ért mentek az is hihetetlen...védelem
GTom
Steelers fan
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Next man up, gyerekek
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Dupree visszament de Heywardot nem latom..Erre.Heyward es Dupree is kiszall....nem hiszem el...Tuti? egyelőre csak lejöttek egy playre (min.)
Klemó
fcancellara
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Ritka szar ahogy ma is játszunk, de hogy ti a playoff-ért mentek az is hihetetlen...Jaja es ahogy allnak a meccsek ez akkor is igy lesz ha kikapunk....😊
GTom
több mint 4 éve
GTom
243
Ritka szar ahogy ma is játszunk, de hogy ti a playoff-ért mentek az is hihetetlen...
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Bud visszajött
több mint 4 éve
Spy
2 337
Mindig elfeledjük, hogy ez már csak plusz...
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Hát, Pouncey gyanús, reméljük nem acl, eléggé csuklott össze a lába ahogy jött le a pályáról 😕Ott szakadt valami...
The terrible towel
több mint 4 éve
Hát, Pouncey gyanús, reméljük nem acl, eléggé csuklott össze a lába ahogy jött le a pályáról 😕
több mint 4 éve
Heyward, Bud nélkül nehéz lesz 😊 Punci, meg kuka máralehet hogy idénre.
Spy
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Erre.Heyward es Dupree is kiszall....nem hiszem el...Tuti? egyelőre csak lejöttek egy playre (min.)
Klemó
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Erre.Heyward es Dupree is kiszall....nem hiszem el...