New York Jets - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
védelemtől kell valami jóNem lehet mindíg mindent tőlük várni.De vakkor kitől?...
pfefe8
több mint 4 éve
Tomlin megint elővette a bambaborjú arckifejezést. Átvehetné az O playcall-t inkább, rosszabb nem lehetne.
több mint 4 éve
Ilyen hívásokat...
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 4 éve
Ezt Juju oldotta meg zseniálisan.
több mint 4 éve
Ez a Pouncey sérülés nem néz ki jól 😕
több mint 4 éve
én az Off-ra vagyok kíváncsi, a Def gyakorlatilag hozza a szintet szinte mindigAkkor Fire Butler!!! 😊
Spy
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Inkább az a szörnyű, hogy ettől az O-tól nem tudom elvárni hogy végigvigyen egy GW drive-ot. Cáfoljanak rám, vagy ne legyen rá szükség. Inkább az utóbbi.Ez van most.....nekem pont ezert faj hogy az OC olyan jatekokat hiv amilyeneket...
bcsarli
több mint 4 éve
Spy
2 337
én az Off-ra vagyok kíváncsi, a Def gyakorlatilag hozza a szintet szinte mindig
több mint 4 éve
Spy
2 337
azért 3&4nél rendesen üvöltés van, hiába road game
több mint 4 éve
Inkább az a szörnyű, hogy ettől az O-tól nem tudom elvárni hogy végigvigyen egy GW drive-ot. Cáfoljanak rám, vagy ne legyen rá szükség. Inkább az utóbbi.
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Már úgy megyünk fel hogy ütés a backfield. Nem normális...Igen..mint ha 5-10 yard koze tilos lenne dobni es/vagy playeket rajzolni...
Klaci79
több mint 4 éve
2020/2 vagy 3 mindenképp RB-re megyJöhetne TE is!
Klaci79
több mint 4 éve
Mindenesetre Barry megdolgozik a fizetéséért 😊
több mint 4 éve
Ennyire szar Offense nincs még sehol
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Már úgy megyünk fel hogy ütés a backfield. Nem normális...
több mint 4 éve
Spy
2 337
Ezt a futást azért W02 után BB kiesésével rendbe kellett volna tenni. De mi még egy csere FB-t se kerestünk, mert minek. Pedig arra egy LB-DL is megfelelne.Épp írni akartam, hogy a 1st drive óta a Def mutatja, mire vagyunk jók opportunista Def nélkül. (aztán jött Watt) Én imádom, számomra a jó def mintaképe, ameliyk lejön 3 down után. Inkább, mint amelyik labdát szerez. De az látszik, hogy ehhez az offense-hez egy ligaelit Def kevés lenne.
több mint 4 éve
Zseniális, ne tegyünk embert a wr-re, nagyon rafinált! 😀
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
Nem szeretem a pezsgőt, nem is emlékszem mikor ittam utoljára, de azért egészségedre😊Mostanában nem iszom se sört, se bort, se töményet. Mindegyik lelassít, de a pezsgő egész jól felpörget. Amíg így van, maradok ennél, de ezt is csak alkalmanként. A Stellers meccs alkalomnak tekintendő 😊Szerintem nagyon jó és az Asahi japán sör is bejön. érdemes szerintem mind a kettőt kipróbálni, nekem mind a kettő ízlik.Hmmm, olasz sör? Milyen?Nálam már Peroni van több is kibontva, de ha nyerünk akkor egy kis Unicum is lecsúszik.szerintem nem hagyják rendesen meggyógyulni a fejbeágott játékosokat a hentes kollegák. Rudi most élesebbnek látszik, mint amikor visszaengedték a fejsérülése után.Lehet! Még kell tőle egy jó félidő. Én teljesen felpörögtem, egy kis pezsgő is segített benne. Mostmár nyerjük meg!!!
tamaske (doki)
bcsarli
pfefe8
bcsarli
pfefe8
bcsarli
Steelers fan
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Az a baj, hogy ezeket a playeket meg én is tudom előre. Gondolom akkor a védelem meg hamarabb. Mikor lesz rendes OC ennél a csapatnál?!
több mint 4 éve
Jamal baszott jó. Egy pickje még igazán lehetne ma visszatérése alkalmából.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
2020/2 vagy 3 mindenképp RB-re megy
több mint 4 éve
Mostanában nem iszom se sört, se bort, se töményet. Mindegyik lelassít, de a pezsgő egész jól felpörget. Amíg így van, maradok ennél, de ezt is csak alkalmanként. A Stellers meccs alkalomnak tekintendő 😊Szerintem nagyon jó és az Asahi japán sör is bejön. érdemes szerintem mind a kettőt kipróbálni, nekem mind a kettő ízlik.Hmmm, olasz sör? Milyen?Nálam már Peroni van több is kibontva, de ha nyerünk akkor egy kis Unicum is lecsúszik.szerintem nem hagyják rendesen meggyógyulni a fejbeágott játékosokat a hentes kollegák. Rudi most élesebbnek látszik, mint amikor visszaengedték a fejsérülése után.Lehet! Még kell tőle egy jó félidő. Én teljesen felpörögtem, egy kis pezsgő is segített benne. Mostmár nyerjük meg!!!
tamaske (doki)
bcsarli
pfefe8
bcsarli
pfefe8
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
gedam
5 902
a japánban biztos van kukorica, az szarSzerintem nagyon jó és az Asahi japán sör is bejön. érdemes szerintem mind a kettőt kipróbálni, nekem mind a kettő ízlik.Hmmm, olasz sör? Milyen?Nálam már Peroni van több is kibontva, de ha nyerünk akkor egy kis Unicum is lecsúszik.szerintem nem hagyják rendesen meggyógyulni a fejbeágott játékosokat a hentes kollegák. Rudi most élesebbnek látszik, mint amikor visszaengedték a fejsérülése után.Lehet! Még kell tőle egy jó félidő. Én teljesen felpörögtem, egy kis pezsgő is segített benne. Mostmár nyerjük meg!!!
tamaske (doki)
bcsarli
pfefe8
bcsarli
pfefe8
több mint 4 éve
Ha az utolsó hétig (az utolsó negyedig) sanszban vagyunk, akkor én elégedett vagyok, tekintve a körülményeket.Úgy tűnik a Ravesns nem akarja az utolsó hétre hagyni 😊Ők is pedálon állós csapat. Lehet, hogy Lemar és Yanda nélkül, de ellenünk is fullt tolnak.
bcsarli
Spy
Jelenleg óhajtom ezt a győzelmet, és óhajtom a PO-t is, ehhez tartsák magukat!!!
😊