New York Jets - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Ezt nem hiszem el...
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
TD gecc
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
14 sack, 7 FF
több mint 4 éve
Basszus, pont elment a sream! Mi volt???
több mint 4 éve
tamaske (doki)
132
vazze tökönvágta
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Na ki a DPOY!!!!
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
TJJJJJJJJJJJ
több mint 4 éve
Picksix, 2 pontos és máris vezetéssel megyünk szünetre!!!
több mint 4 éve
Úgyisvan!!!3 es 19...mi kerunk idot...valali elmondja miert??????Hogy legyen ideje a védelemnek visszahordani az int-t
Klemó
Klaci79
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Így fog beleférni a pick sixEppen ezert.....pontosan fent hagytunk 40mspet a Jetsnek....3 es 19...mi kerunk idot...valali elmondja miert??????Mert nyerni akarunk!!!
Klemó
bcsarli
Klemó
több mint 4 éve
Fildgóóóól!!!! Boswell for president!!! Nyerünk!!! 😊
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Púl fejesere hogy nem jött zászló?Csere QB...birja....fejjel nyak kornyekre...tokeletes....
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
3 es 19...mi kerunk idot...valali elmondja miert??????Hogy legyen ideje a védelemnek visszahordani az int-t
Klemó
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Eppen ezert.....pontosan fent hagytunk 40mspet a Jetsnek....3 es 19...mi kerunk idot...valali elmondja miert??????Mert nyerni akarunk!!!
Klemó
bcsarli
több mint 4 éve
3 es 19...mi kerunk idot...valali elmondja miert??????Mert nyerni akarunk!!!
Klemó
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Púl fejesere hogy nem jött zászló?Usánkában is a Púlnak fújnak a bírók😀
Klaci79
több mint 4 éve
Klemó
5 656
3 es 19...mi kerunk idot...valali elmondja miert??????
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Púl fejesere hogy nem jött zászló?
több mint 4 éve
Mert küldjük az energiát 😊Jelzem ebben a driveban semmi baj a papycallalPróbáljunk egységesen pozitívak lenni, küldjük az energiát! Hátha a playcall is megjavul 😊 Én mostantól velünk vagyok 😊Na akkor szurkoljunk, ne fikázzunk!!!eskü szurkolok, de nehéz elengedni szó nélkül egy két dolgot
bcsarli
pfefe8
bcsarli
Klemó
több mint 4 éve
Süti tippje pl már bejött, Rudi irányít. Hajrá!!!
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Jelzem ebben a driveban semmi baj a papycallalPróbáljunk egységesen pozitívak lenni, küldjük az energiát! Hátha a playcall is megjavul 😊 Én mostantól velünk vagyok 😊Na akkor szurkoljunk, ne fikázzunk!!!eskü szurkolok, de nehéz elengedni szó nélkül egy két dolgot
bcsarli
pfefe8
bcsarli
több mint 4 éve
Próbáljunk egységesen pozitívak lenni, küldjük az energiát! Hátha a playcall is megjavul 😊 Én mostantól velünk vagyok 😊Na akkor szurkoljunk, ne fikázzunk!!!eskü szurkolok, de nehéz elengedni szó nélkül egy két dolgot
bcsarli
pfefe8
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
Na akkor szurkoljunk, ne fikázzunk!!!eskü szurkolok, de nehéz elengedni szó nélkül egy két dolgot
bcsarli
Steelers fan