New York Jets - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
Szerintem nagyon jó és az Asahi japán sör is bejön. érdemes szerintem mind a kettőt kipróbálni, nekem mind a kettő ízlik.Hmmm, olasz sör? Milyen?Nálam már Peroni van több is kibontva, de ha nyerünk akkor egy kis Unicum is lecsúszik.szerintem nem hagyják rendesen meggyógyulni a fejbeágott játékosokat a hentes kollegák. Rudi most élesebbnek látszik, mint amikor visszaengedték a fejsérülése után.Lehet! Még kell tőle egy jó félidő. Én teljesen felpörögtem, egy kis pezsgő is segített benne. Mostmár nyerjük meg!!!
tamaske (doki)
bcsarli
pfefe8
bcsarli
Steelers fan
több mint 4 éve
Spy
2 337
Úgy tűnik a Ravesns nem akarja az utolsó hétre hagyni 😊Ők is pedálon állós csapat. Lehet, hogy Lemar és Yanda nélkül, de ellenünk is fullt tolnak.
bcsarli
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Úgy tűnik a Ravesns nem akarja az utolsó hétre hagyni 😊A Saints is felebredt kozben...
bcsarli
több mint 4 éve
Hmmm, olasz sör? Milyen?Nálam már Peroni van több is kibontva, de ha nyerünk akkor egy kis Unicum is lecsúszik.szerintem nem hagyják rendesen meggyógyulni a fejbeágott játékosokat a hentes kollegák. Rudi most élesebbnek látszik, mint amikor visszaengedték a fejsérülése után.Lehet! Még kell tőle egy jó félidő. Én teljesen felpörögtem, egy kis pezsgő is segített benne. Mostmár nyerjük meg!!!
tamaske (doki)
bcsarli
pfefe8
több mint 4 éve
Spy
2 337
ultimate fan Támogatja a mindenkori QB-tEz kurvanagy!!!!Felkészült kolléga 😊 Tudott valamit.
twitter.com/steelersfan8479/status/1208824348246773760?s=21
Klaci79
bcsarli
több mint 4 éve
Úgy tűnik a Ravesns nem akarja az utolsó hétre hagyni 😊
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
Nálam már Peroni van több is kibontva, de ha nyerünk akkor egy kis Unicum is lecsúszik.szerintem nem hagyják rendesen meggyógyulni a fejbeágott játékosokat a hentes kollegák. Rudi most élesebbnek látszik, mint amikor visszaengedték a fejsérülése után.Lehet! Még kell tőle egy jó félidő. Én teljesen felpörögtem, egy kis pezsgő is segített benne. Mostmár nyerjük meg!!!
tamaske (doki)
bcsarli
Steelers fan
több mint 4 éve
Ez kurvanagy!!!!Felkészült kolléga 😊 Tudott valamit.
twitter.com/steelersfan8479/status/1208824348246773760?s=21
Klaci79
több mint 4 éve
Spy
2 337
Watt is DPOY....Ha szituációs futballt nézünk és "csapata szereplésében meghatározó játékost" akkor mindennképpen
Tomlin knows...beszarok...😊
Klemó
több mint 4 éve
GTom
243
Oké... de hogy az első drive óta szart se csinál az off. az nem az ő sara. Ha nem lenne Williams a def.-nél szarrá lennénk szopatva.Gratulálok ennek az eredményre ráülő fasz Gase-nek!Mondjuk ez nálam Darnold sara. Ez azért egy top 5 D.
GTom
Klaci79
több mint 4 éve
szerintem nem hagyják rendesen meggyógyulni a fejbeágott játékosokat a hentes kollegák. Rudi most élesebbnek látszik, mint amikor visszaengedték a fejsérülése után.Lehet! Még kell tőle egy jó félidő. Én teljesen felpörögtem, egy kis pezsgő is segített benne. Mostmár nyerjük meg!!!
tamaske (doki)
több mint 4 éve
Klemó
5 656
szerintem nem hagyják rendesen meggyógyulni a fejbeágott játékosokat a hentes kollegák. Rudi most élesebbnek látszik, mint amikor visszaengedték a fejsérülése után.Szepek a labdai el kell ismerni....
tamaske (doki)
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Ez kurvanagy!!!!twitter.com/steelersfan8479/status/1208824348246773760?s=21
több mint 4 éve
Klemó
5 656
TD geccMiért kérünk időt 3. és 19-nél? höhöhöhöhö
fcancellara
fcancellara
😊))))))Hitetlen!!!!!Eppen ezert.....pontosan fent hagytunk 40mspet a Jetsnek....3 es 19...mi kerunk idot...valali elmondja miert??????Mert nyerni akarunk!!!
Klemó
bcsarli
Klemó
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Gratulálok ennek az eredményre ráülő fasz Gase-nek!Mondjuk ez nálam Darnold sara. Ez azért egy top 5 D.
GTom
több mint 4 éve
Wow, nem hiszek a szememnek, még a végén meccs lesz a 2.félidőben 😊
több mint 4 éve
A többi eredmény is alakulgat!
több mint 4 éve
tamaske (doki)
132
szerintem nem hagyják rendesen meggyógyulni a fejbeágott játékosokat a hentes kollegák. Rudi most élesebbnek látszik, mint amikor visszaengedték a fejsérülése után.
több mint 4 éve
Boldog Karácsonyt Kíván a Rénszarvas! 😀
több mint 4 éve
LOLTD geccMiért kérünk időt 3. és 19-nél? höhöhöhöhö
fcancellara
fcancellara
több mint 4 éve
GTom
243
Gratulálok ennek az eredményre ráülő fasz Gase-nek!
több mint 4 éve
Na mi vaaaaan!!!!! Rudi/Johnson!!!!!!!!!!!! (plusz Watt 😊)
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Hitetlen!!!!!Eppen ezert.....pontosan fent hagytunk 40mspet a Jetsnek....3 es 19...mi kerunk idot...valali elmondja miert??????Mert nyerni akarunk!!!
Klemó
bcsarli
Klemó