NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
Chief mi csinál nem kel nekik senki 😀? Reid papa tankol
több mint 10 éve
Néztem én is RB-ket, mert AP mögé egy backup jöhet, de ezt a srácot még 5. körben se szerettem volna, ha hozzuk, és kimegy 2. körben. Yikes.😕
több mint 10 éve
nevem: Sankey 😀
több mint 10 éve
Megint bemondták előre a posztot. Vicc.Bazzanihalkítsd le Ricsiéknél már megszokhattad 😀 amúgy gratula Kyle-hoz!
több mint 10 éve
ott a futó! Sankey Hyde előtt szépShilkorPregame podcastban 2 napig őt istenítették a kocaszakértők, akkor nem véletlenül
több mint 10 éve
nem kell 😀 de Ball és Hillman se kellett volna 2. nap 😀Oszt nektek minek, Hillman kiégett ? Ball első éve ennyire katasztrófális lett?Sixo672 kőr RB nélkül ?Sixo67nyugi majd mi húzunk egyet megint 😀Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
jóvan bódog vagyok, a Titans jövőre sem lesz faktor a csoportban 😀
több mint 10 éve
ott a futó! Sankey Hyde előtt szép
több mint 10 éve
Na ott is az RBlátszik hogy OC HC van 😀
több mint 10 éve
nem maradtunk futó nélkül
több mint 10 éve
nem húzott senkit a titans
több mint 10 éve
Sankey mint első futó aki kimey ? lolz
több mint 10 éve
Tavaly húztak egy HoF-t , minek oda még 😀Ha Titans nem húz most futót akkor nem lesz a 2. körben sem.Sixo67frisco 😀Borbinho
több mint 10 éve
hát végülis kellett WR, TE-k kimentek, Nixnek meg akkor a térde kuka lehet
több mint 10 éve
Oszt nektek minek, Hillman kiégett ? Ball első éve ennyire katasztrófális lett?2 kőr RB nélkül ?Sixo67nyugi majd mi húzunk egyet megint 😀Negritis
több mint 10 éve
Ha Titans nem húz most futót akkor nem lesz a 2. körben sem.Sixo67frisco 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Az fb poszt után lehet az rb is kihalóban 😕
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal