NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
nem szeretem a sört 😛 de te biztos, amúgy nagy gavallér vagy te is a 90ig biztosra szeretsz fogadni 😉No Cards viszi Jimmyt?dandeegy sörbe, hogy nemDexxter Tailor
több mint 10 éve
Niklas megy Pats-be?😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Tuti komoly gond van Nix térdével, ha bennhagytuk mi is, a Chargers is és a Bears is.ShilkorMi anno Troutmant úgy draftoltuk le 3 éve, hogy már akkor lehetett tudni, hogy ACL szakadással műtötték, és egész újonc évét kihagyja, mégis vittük, bár igaz nem a 2. körben .
több mint 10 éve
No Cards viszi Jimmyt?dandeegy sörbe, hogy nem
több mint 10 éve
Robilluma mockjában Ego 2/15 volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
No Cards viszi Jimmyt?
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Na Nix térdével valami nagyon nem lehet rendben...Eddig csúszott és bennt hagytuk pedig volt nállunk private workout-on...Érdekes, nem tudlm jó vokt -e ez nekünk...
több mint 10 éve
Az Ego egy körrel hamarabb jött!😊
több mint 10 éve
most mondom, hogy Colts Marcus Martin, ha nem viszik ki előttünk
több mint 10 éve
Tuti komoly gond van Nix térdével, ha bennhagytuk mi is, a Chargers is és a Bears is.
több mint 10 éve
akkor csináljuk 😀nincs gáz ego lett a választásukDripcsak gyanús hogy Bears kiviszi mostHall Of Greenha Nix red flagje annyit fog érni mint Lacy-é tavaly, akkor jöhetne hozzánk 😊Hall Of Greenén se bánnám 😊Drip
több mint 10 éve
Az Ego ja megvan:......... Bocs muszáj volt 😛
több mint 10 éve
mi jövünk, Kony Ealy-t ide!
több mint 10 éve
Ego Fergusont 4. körben húztam volna gm játékban 😀
több mint 10 éve
nincs gáz ego lett a választásukcsak gyanús hogy Bears kiviszi mostHall Of Greenha Nix red flagje annyit fog érni mint Lacy-é tavaly, akkor jöhetne hozzánk 😊Hall Of Greenén se bánnám 😊Drip
több mint 10 éve
Szegény bearses kisgyerek, olyan képet vágott, mint akit a Taigetoszra készülnek kitenni
több mint 10 éve
Mayock megint hirtelen feldobta Nix nevét, nála ez azt jelenti, őt viszik, ő meg megjósolta 😀StezA posztot eltalálta...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Attaochu...elégedett vagyok, és le is esett nekünk így 😊Chargers LTÚgy lett volna elegáns ha a NT NT-t jelent be 😊
több mint 10 éve
Mayock megint hirtelen feldobta Nix nevét, nála ez azt jelenti, őt viszik, ő meg megjósolta 😀
több mint 10 éve
Hú de rendben van ez a csaj.NewmanSzerencsére dande marad a feleségénél :p
több mint 10 éve
csak gyanús hogy Bears kiviszi mostha Nix red flagje annyit fog érni mint Lacy-é tavaly, akkor jöhetne hozzánk 😊Hall Of Greenén se bánnám 😊Drip
mégse, akkor most már vigyük el
több mint 10 éve
ha Nix red flagje annyit fog érni mint Lacy-é tavaly, akkor jöhetne hozzánk 😊Hall Of Greenén se bánnám 😊
több mint 10 éve
Attaochu...elégedett vagyok, és le is esett nekünk így 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀