NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
Mi meg kiért jöttünk fel.Sixo67Matthewst már elvittük 😀 😛
több mint 10 éve
Egyszer se kellett frissítenem, és nem késik semmit kb.Én még a Murphy picknél tartok, de ahogy látom, most már mindenkinél mennek összevissza a pickelgetések. Nfl.com-os stream ennyit késik?Stezfrissíts pár percenként, nekem Fucuék meg nfl.com között van max. 20 mptoam
több mint 10 éve
Én még a Murphy picknél tartok, de ahogy látom, most már mindenkinél mennek összevissza a pickelgetések. Nfl.com-os stream ennyit késik?Steza draft tracker előrébb van mint a live cam...
több mint 10 éve
A Ravens próbálja másolni a draftunkat 1. kör LB 2.kör DL 😀Shilkorazt mondják az AFC North egy defensive divízió
több mint 10 éve
Én még a Murphy picknél tartok, de ahogy látom, most már mindenkinél mennek összevissza a pickelgetések. Nfl.com-os stream ennyit késik?Stezfrissíts pár percenként, nekem Fucuék meg nfl.com között van max. 20 mp
több mint 10 éve
Azért Tuitt nem kicsit meg volt hatódva, nem csodálom. Megint brutál D lesz a Vasasoknál. Csak BB nem tudják megvédeni 😀
több mint 10 éve
Én még a Murphy picknél tartok, de ahogy látom, most már mindenkinél mennek összevissza a pickelgetések. Nfl.com-os stream ennyit késik?Steználam nem
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
A Ravens próbálja másolni a draftunkat 1. kör LB 2.kör DL 😀
több mint 10 éve
fiatal voltam és naív.az alapJanekRedskinstől lehet fosni idén.Petikievak01Csak el ne kezdj megint nekik szurkolni. 😛 (akkor kitagadunk 😀 )Greengo
több mint 10 éve
Én még a Murphy picknél tartok, de ahogy látom, most már mindenkinél mennek összevissza a pickelgetések. Nfl.com-os stream ennyit késik?
több mint 10 éve
Jernigan kiment, most már talán nem húzunk DE-t 😊 Sok jó WR-ből egy, vagy Amaro, és boldog leszek.
több mint 10 éve
mondjuk jernigan szerintem rohadt overrated de ok 😀
több mint 10 éve
az alapRedskinstől lehet fosni idén.Petikievak01Csak el ne kezdj megint nekik szurkolni. 😛 (akkor kitagadunk 😀 )Greengo
több mint 10 éve
Redskinstől lehet fosni idén.Petikievak01Csak el ne kezdj megint nekik szurkolni. 😛 (akkor kitagadunk 😀 )
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Eddig jo Tuittot és Jearnigent nem akartam...Nix még bennt lehet nekünk...Bár ki tudja milyen a tèrde, de az is lehet MRI előáll valami meglepivel és 3. körre hagyja a DT-t ( Sutton???)
több mint 10 éve
Mike "However" Mayock megint faszán bespoilerezte a posztot.Én korábban nem figyeltem, de ez így undorító
Nekem ő az idei draft nagy csalódása.atapapa
Teddy miatt utálnám amúgy is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
felkészülnek Orakpo távozására
több mint 10 éve
faszom, kurva jó pick 😕Murphyt rohadtul bírom.... :p
több mint 10 éve
Mike "However" Mayock megint faszán bespoilerezte a posztot. Nekem ő az idei draft nagy csalódása.
több mint 10 éve
Tuitt szvsz nem lesz igazán jó 3-4-benStezeddig is elég jó volt benne
több mint 10 éve
Tuitt szvsz nem lesz igazán jó 3-4-ben