NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
G0007
463
Van valami osszegzes hogy mi torrent eddig? Alig van netem, nem tudom nezni a kozvetitest...xtakinfl.com/draft -> tracker->round 2 😊
több mint 10 éve
reachburg 😊
több mint 10 éve
nekem azért jobban tetszett arany-feketében...Titansde ha már mennie kellett vhova, akkor legalább jó helyre került.
több mint 10 éve
erdekes pick...
több mint 10 éve
ne rugdossátok az asztalt 😀
több mint 10 éve
jeszaz nagyon jó hu hú mondtam hogy meglesz a mi JM-nk is. Fel kellett menni egyértelmű. Köszi Titans jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
4.körünk bánta
faszt se érdekliJanek
több mint 10 éve
előre látom, a Colts majd valami 4-5. körös prospectet rícsel be 😀
több mint 10 éve
ne lepődj meg, ha egy Eagles szurker Saginawos játékost hypeol 😀el sem olvastam csak h beírt vmit előre, ami köztudomású h nem szép dolog 😛 😊peachCsak smoke volt 😀VitoJeff Janisért feltrédeltünkmustaineok, akkor rá is hagyhatod a spoilerezést köszipeach
több mint 10 éve
Kedvenc elkapóm, nagyon jó helyre került
több mint 10 éve
Na most azért nyugodtabb vagyok a tegnapi után . 8-)
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
jó, nincs harag 😀kössz hulk hogy elspoilerezted 😀Petikievak01Nem volt spoiler, nem ide írtam 😊Hulkeinstein
több mint 10 éve
el sem olvastam csak h beírt vmit előre, ami köztudomású h nem szép dolog 😛 😊Csak smoke volt 😀VitoJeff Janisért feltrédeltünkmustaineok, akkor rá is hagyhatod a spoilerezést köszipeach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
kössz hulk hogy elspoilerezted 😀Petikievak01Nem volt spoiler, nem ide írtam 😊
több mint 10 éve
xtaki
3 441
Van valami osszegzes hogy mi torrent eddig? Alig van netem, nem tudom nezni a kozvetitest...
több mint 10 éve
Mondtam hogy a minék lesz vagy mondtam vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
több mint 10 éve
Csak smoke volt 😀Jeff Janisért feltrédeltünkmustaineok, akkor rá is hagyhatod a spoilerezést köszipeach