NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Pryor kiment, maradt nekünk Dix
több mint 10 éve
egy lajosfalvai kiment már legalább
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hoppá
több mint 10 éve
braxa88
12 534
de jó lesz a Jets D
több mint 10 éve
Danny
1 717
KURVAANYÁD
több mint 10 éve
Az lenne amúgy az abszolút álom helyzet, ha lenne bennt egy gyors WR (Cooks/Lee), egy magas (Benjamin), egy safety(Pryor/HaHa), és egy CB is (Dennard/Roby).Hulkeinsteinvagy mondjuk ha benji nem lenne már bent, mert akkor biztos nem őt vinnénk. :#
több mint 10 éve
Elméletileg Lee iránt érdeklődtünk leginkább idén , szóval esélyes ha bent lesz kihúzzuk . Bár lehet csak kamu az egész .
több mint 10 éve
G0007
463
Johnny csaja már a szakításon gondolkozik, a rookie pénzből akart elmenni shoppingolni.... 😀Newmanmelyik csaja ?😀
több mint 10 éve
ebben a topicban is a harmadik hsz xDTényleg, el is felejtettem, minden szurkertársamnak köszönöm, hogy a 'NY Jets draft blunders' youtube videót idén először nem linkeltétek az offseasonben 😀szerintem iktriad linkelte a draftos topicban 😊Dexxter Tailor
A húzásunk pedig sztem vagy Dennard, vagy Cooks, vagy szar.toam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az lenne amúgy az abszolút álom helyzet, ha lenne bennt egy gyors WR (Cooks/Lee), egy magas (Benjamin), egy safety(Pryor/HaHa), és egy CB is (Dennard/Roby).
több mint 10 éve
Jajj, elalszok
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Istenem , csak azt várom már amikor mi jövünk , jelentik be a picket és egy falember lesz. De úgy tök random , mondjuk egy C 😀Petikievak01Nyugi majd Jani lesz 😉 😀
több mint 10 éve
jaj nagyon megy a Dzsoni diskurzus, Ryanből kinézem, hogy elviszi 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Na mivan, nem kell nekik a pick? 😀Vitobent van, itt is dobálták szerintem az érmét, ki legyen. 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Johnny csaja már a szakításon gondolkozik, a rookie pénzből akart elmenni shoppingolni.... 😀
több mint 10 éve
Na mivan, nem kell nekik a pick? 😀
több mint 10 éve
Cooksot fogják vinni sajnos 😀Én meg lefordulok a székről a röhögésben 😀
Csak mi meg nehogy benjamint, mert akkor elmegyek aludni.mustaine
több mint 10 éve
Tényleg, el is felejtettem, minden szurkertársamnak köszönöm, hogy a 'NY Jets draft blunders' youtube videót idén először nem linkeltétek az offseasonben 😀szerintem iktriad linkelte a draftos topicban 😊
A húzásunk pedig sztem vagy Dennard, vagy Cooks, vagy szar.toam
több mint 10 éve
Cooksot fogják vinni sajnos 😀Csak mi meg nehogy benjamint, mert akkor elmegyek aludni.
több mint 10 éve
emberke22
571
A jets behúzza Johnyt 😀