NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Istenem , csak azt várom már amikor mi jövünk , jelentik be a picket és egy falember lesz. De úgy tök random , mondjuk egy C 😀Petikievak01Seantrel Henderson... 😀
több mint 10 éve
Istenem , csak azt várom már amikor mi jövünk , jelentik be a picket és egy falember lesz. De úgy tök random , mondjuk egy C 😀
több mint 10 éve
homer pick Ozzie-nak 😀 tetszik, bár lehet a sec-be húztam volna
több mint 10 éve
Tényleg, el is felejtettem, minden szurkertársamnak köszönöm, hogy a 'NY Jets draft blunders' youtube videót idén először nem linkeltétek az offseasonben 😀A húzásunk pedig sztem vagy Dennard, vagy Cooks, vagy szar.
több mint 10 éve
Foldesi26
317
vagy daryl smith saccra 95 éves? jó pick
több mint 10 éve
Jets tuti WR leszdandeS picket is kinézek belőlük
több mint 10 éve
Mosley-t azért húzták csak be, hogy rá tudja esetleg beszélni McClaint az újabb visszatérésre 😊baggio😀
több mint 10 éve
Jets húzhatna valami Kyle Brady-szerűt.Mondjuk Logan Thomast vagy Tom Savaget.
több mint 10 éve
Jets tuti WR lesz
több mint 10 éve
braxa88
12 534
jó játékos, de Daryl Smith meg Arthur Brown mellé mi a ráknak?toammert brown nem vált be? nyílván látták a csapatnál h nem lesz nagy jövője
több mint 10 éve
Mosley-t azért húzták csak be, hogy rá tudja esetleg beszélni McClaint az újabb visszatérésre 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jetsnél remélem CB pick jön.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Azt tudom😉a 2. kör csak holnap leszÉrdekel ki lesz a QB nálunk jövőre....GabrielSrácok 4 óra és csak fele van meg.Gabrielhova sietsz? 😊baggio
Mayock is elmehet az anyukájába, röhej wazz, ott nézi a telóján a twittert, élő adásbanbaggio
több mint 10 éve
AMúgy amikor pick is in van, mindig megkérdezik Mayockot, ő szerinte ki fit a rendszerbe és need, és véletlenül mindig eltalálja a csapatok pickjeit. 😀Most is innen előre tudtam, hogy Mosley lesz. 😀 Micsoda zseni kéremszépen 😀
több mint 10 éve
Arthur Brownnak is hogy örültek ravensnél...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
jó játékos, de Daryl Smith meg Arthur Brown mellé mi a ráknak?
több mint 10 éve
jó pick szvsz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Na jön a Cooks pick , kezdek izgulni ... Bár bent maradna.
több mint 10 éve
Ez is így papírforma
több mint 10 éve
a 2. kör csak holnap leszÉrdekel ki lesz a QB nálunk jövőre....GabrielSrácok 4 óra és csak fele van meg.Gabrielhova sietsz? 😊baggio
Mayock is elmehet az anyukájába, röhej wazz, ott nézi a telóján a twittert, élő adásban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
jóez