NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Gabriel
525
A legjobb akit vihettek..
több mint 10 éve
Int???Milyen jó látni, hogy a rivális csapat drukkerei sajnálkoznak a jó húzás miatt 😀Mr. BombasticFélnek, hogy mi lesz, ha Romot megvédik. 😀Stez
több mint 10 éve
Gabriel
525
Érdekel ki lesz a QB nálunk jövőre....Srácok 4 óra és csak fele van meg.Gabrielhova sietsz? 😊baggio
több mint 10 éve
SB!!!!O_OMilyen jó látni, hogy a rivális csapat drukkerei sajnálkoznak a jó húzás miatt 😀Mr. BombasticFélnek, hogy mi lesz, ha Romot megvédik. 😀Stez
több mint 10 éve
Örülök, jövő irányítójának jó dolga lesz Smith-Martin-Frederick nem kis fal alap lesz 😊D meg 1-2 év... 2. körben is jöhet akár Ford, Lawrence,Scritchon stb...
több mint 10 éve
Milyen jó látni, hogy a rivális csapat drukkerei sajnálkoznak a jó húzás miatt 😀Mr. BombasticRomo is meglepődik majd, hogy nem kell annyit menekülni és átvált idei Eli módba 😛
több mint 10 éve
ne Pryor, ne Pryor, ne Pryor, könyörgöm... szóval ő lesz
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
annál egy UDFA QB is jobb lenne Matty mögé 😀Kéne Kovács Jenő, mi? 😀toamMost már azon kell izgulni hogy mi ne húzzuk ki 😀Petikievak01szerintem Jets 😀 😀 😀 😀 😀 😀berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Milyen jó látni, hogy a rivális csapat drukkerei sajnálkoznak a jó húzás miatt 😀Mr. BombasticA lehető legnagyobb elismerés.
több mint 10 éve
Milyen jó látni, hogy a rivális csapat drukkerei sajnálkoznak a jó húzás miatt 😀Mr. BombasticFélnek, hogy mi lesz, ha Romot megvédik. 😀
több mint 10 éve
Cooks/Lee és jól fogok aludni . bár elöttünk még a baltimore és a jets. Ők szerintem pont behúzzák a kettőt.
több mint 10 éve
Én Mariotat akarom, úgyhogy Manzi ide ne jöjjön 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Ha így megy tovább simán ott lesz 26-on Manziel még a BrownsnakDeleteannak viszont nagyon örülnék
több mint 10 éve
Srácok 4 óra és csak fele van meg.Gabrielhova sietsz? 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kéne Kovács Jenő, mi? 😀Most már azon kell izgulni hogy mi ne húzzuk ki 😀Petikievak01szerintem Jets 😀 😀 😀 😀 😀 😀berger90
Most kezdtem reszketni, szóval 3-4 DE lesz megint xD
több mint 10 éve
Milyen jó látni, hogy a rivális csapat drukkerei sajnálkoznak a jó húzás miatt 😀
több mint 10 éve
G0007
463
zack No fene, nézem közben La Canfora-t, és most csak akkor rakta ki, amikor bejelentették (10sec-el előtte).biztos olvasta ahogy le lett üvöltve előbb a csávó azt gondolta jobb a békesség 😀
Ilyenkor a végén derült csak ki ,ki legyen, vagy jó arc volt ?😀Borbinho
több mint 10 éve
végén Browns csak behúzza 1/26on úgy, hogy már van 2 jövő évijük. 😀 beszarokBorbinhotökmindegy a bustgyárnak
több mint 10 éve
Gabriel
525
Srácok 4 óra és csak fele van meg.
több mint 10 éve
Most már azon kell izgulni hogy mi ne húzzuk ki 😀Petikievak01simán kihúzhatnánk, én nagyon örülnék neki 😀
több mint 10 éve
végén Browns csak behúzza 1/26on úgy, hogy már van 2 jövő évijük. 😀 beszarok
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."