NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Miabüdösfasz.Nagyon bírom Shaziert, de miabüdösfasz.
több mint 10 éve
Shazi!
több mint 10 éve
G0007
463
neee ő nekünk kellett 😒
több mint 10 éve
mez eladások jok lesznek.... 😊Egy Cowboys Manziel picket viszont adnék 😀😀😀DHulkeinsteinMondjuk 1-2 napja nagyon megy a Dallas-Manci smokescreen, de szerintem JJ nem fog tudni ellenállni neki és elviszi, jó befektetés. 😀Stez
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Detto így látom nekik nagy reach volt Donald secondarybe sokkal jobban kellett volnaszerintem eddig is kész volt a DL. Langford jó.ramsnem értek egyet.
robinson (long és saffold)
donald (így is jó a dl, secondary nem)
szar 1.kör ez szerintembraxa88
Saffold Guard lesz (tudom nem olyan pénzt kapott) és teljes a D-Line. Szerintem jó pick igaz egy safety elfért vonla.Fucu
Pryor nagyobb különbséget hozott volna.braxa88
több mint 10 éve
Na Steelers is gyorsan választ Sec vagy DL?
több mint 10 éve
Egy Cowboys Manziel picket viszont adnék 😀😀😀DHulkeinsteinMondjuk 1-2 napja nagyon megy a Dallas-Manci smokescreen, de szerintem JJ nem fog tudni ellenállni neki és elviszi, jó befektetés. 😀
több mint 10 éve
Kussolj már!Én ezt sehol nem láttam leírva...Figyelj, itt mindenki a kurva nfl.comos streamet nézi meg a bowlhusat, és direkt leírtuk hogy lacanfora unfollow meg twitter off, mert spoilereznek egyfolytában. Nyugodtan nézd a twittert, csak kérlek szépen ne írd le ide, amit ott látsz. köszönöm szépen.mustaineMert a kettő ugyanaz... 😀😀Deletete annak örülnél ha nézel egy meccset valami fogalmatlan beírja alőre az eredményt?!braxa88Ez most miért baj? Nem itt kell követni az eseményeket?DeleteRams take Pitt DT Aaron Donals per @JasonLaCanforaés ezt miért kell beírnod?Dexxter Tailor
Nemár bazdmegDelete
Nem is értem mit lehet főleg egy ilyenen úgy nézni hogy baj ha előre tudod miket várj. Nem azért írtam be hogy kibasszak mindenkivel...Delete
Egy sima elnézés is elég....
go forward
több mint 10 éve
Na ő is kiment mondjuk szerintem nem feltétlen őt szerették volnadandefüligjimmy már hónapok óta emlegette a nevét a Bears topicban, igaz nem feltétlenül pozitívan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tudom, azért kértelek meg szépen, hogy ezt mellőzd.Én ezt sehol nem láttam leírva...Figyelj, itt mindenki a kurva nfl.comos streamet nézi meg a bowlhusat, és direkt leírtuk hogy lacanfora unfollow meg twitter off, mert spoilereznek egyfolytában. Nyugodtan nézd a twittert, csak kérlek szépen ne írd le ide, amit ott látsz. köszönöm szépen.mustaineMert a kettő ugyanaz... 😀😀Deletete annak örülnél ha nézel egy meccset valami fogalmatlan beírja alőre az eredményt?!braxa88Ez most miért baj? Nem itt kell követni az eseményeket?DeleteRams take Pitt DT Aaron Donals per @JasonLaCanforaés ezt miért kell beírnod?Dexxter Tailor
Nemár bazdmegDelete
Nem is értem mit lehet főleg egy ilyenen úgy nézni hogy baj ha előre tudod miket várj. Nem azért írtam be hogy kibasszak mindenkivel...Delete
ON
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
nem néztem az idén VT meccset azért kérdezem. 😊eaglesmcnabb fullert te ismered, mi lesz vele chicagoban?berger90legjobb cb idén szerinted? 😀eaglesmcnabb
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Na ő is kiment mondjuk szerintem nem feltétlen őt szerették volna
több mint 10 éve
Egy Cowboys Manziel picket viszont adnék 😀😀😀D
több mint 10 éve
eaglesmcnabb fullert te ismered, mi lesz vele chicagoban?berger90legjobb cb idén szerinted? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Én ezt sehol nem láttam leírva...Figyelj, itt mindenki a kurva nfl.comos streamet nézi meg a bowlhusat, és direkt leírtuk hogy lacanfora unfollow meg twitter off, mert spoilereznek egyfolytában. Nyugodtan nézd a twittert, csak kérlek szépen ne írd le ide, amit ott látsz. köszönöm szépen.mustaineMert a kettő ugyanaz... 😀😀Deletete annak örülnél ha nézel egy meccset valami fogalmatlan beírja alőre az eredményt?!braxa88Ez most miért baj? Nem itt kell követni az eseményeket?DeleteRams take Pitt DT Aaron Donals per @JasonLaCanforaés ezt miért kell beírnod?Dexxter Tailor
Nemár bazdmegDelete
Nem is értem mit lehet főleg egy ilyenen úgy nézni hogy baj ha előre tudod miket várj. Nem azért írtam be hogy kibasszak mindenkivel...
több mint 10 éve
Na ez meglepő. Safetyt előbb húztam volna.
több mint 10 éve
Danny
1 717
Hát erre nem számítottam
több mint 10 éve
Na hogy bassza meg a Bears. Fuller is kinn...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Gabriel
525
Ez a kemény.