NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 11 éve
Rams take Pitt DT Aaron Donals per @JasonLaCanforaNemár bazdmeg

több mint 11 éve
na most megy ki manziel. rams a 2.pickjével már nem viccel
több mint 11 éve
nekem isMekkora királyság lenne ha Donald lecsúszna hozzánk... de nyilván nem fog. 😕Jannem tudom, ő jó lenne-e 3-4-ben, nekem kevésnek tűnikStez
több mint 11 éve
Mekkora királyság lenne ha Donald lecsúszna hozzánk... de nyilván nem fog. 😕JanJó lesz Nix is, csak nehogy CB legyen belőle.
több mint 11 éve
Mondjuk ha 1/26-ra bennt lesz még Cooks/Lee, akkor velünk cserélhetnek nyugodtan 😛vagy a brownsJanekamúgy én bírnám, ha kihúznánk Johnnyt 1/22-remustaineha nem húzza be a rams akkor simán kiköthet nálunk 😊eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Mekkora királyság lenne ha Donald lecsúszna hozzánk... de nyilván nem fog. 😕Jannem tudom, ő jó lenne-e 3-4-ben, nekem kevésnek tűnik
több mint 11 éve
nagyon érik a Johnny Dallas házasság xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
vagy a brownsamúgy én bírnám, ha kihúznánk Johnnyt 1/22-remustaineha nem húzza be a rams akkor simán kiköthet nálunk 😊eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Mekkora királyság lenne ha Donald lecsúszna hozzánk... de nyilván nem fog. 😕
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 11 éve
ez amúgy szerintem szar pick volt a Giants-től, tehát tetszik (Y) 😀
több mint 11 éve
vágom csak a hagyomány miatta kevert Tibi kedvence voltFucusemmi kevert??? 😮BaltimoreDefensea közvetítéssel csak egy probléma van, nem fröcsög a szesz 😀Newmannagy alkoholizálás nincs csak söröznek a srácok.Fucu
több mint 11 éve
Donald, hogy full 1.körös DL legyen?helmetŐt is bírnám, de a többi nagyobb need.
több mint 11 éve
Szegény Bears drukkerek, ha kihúzná a Rams Donaldot 😀 😀
több mint 11 éve
Ha már nincs Ebron csak nehogy Eli megint eltévessze a megfelelő elkapókat 😛
több mint 11 éve
a kevert Tibi kedvence voltsemmi kevert??? 😮BaltimoreDefensea közvetítéssel csak egy probléma van, nem fröcsög a szesz 😀Newmannagy alkoholizálás nincs csak söröznek a srácok.Fucu
több mint 11 éve
amúgy én bírnám, ha kihúznánk Johnnyt 1/22-remustaineha nem húzza be a rams akkor simán kiköthet nálunk 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
csalódás, semmi kevert, semmi tömény.... 😕semmi kevert??? 😮BaltimoreDefensea közvetítéssel csak egy probléma van, nem fröcsög a szesz 😀Newmannagy alkoholizálás nincs csak söröznek a srácok.Fucu
több mint 11 éve
Donald, hogy full 1.körös DL legyen?ha Manziel-t húzzuk 13-ra, nagyon morci leszekDiamondsHead44Már valaki csak feltrade-el érte...
Amúgy Shazier, Dennard, Pryor/Ha-Hasüti
több mint 11 éve
Mindenki rohadjon meg a csapatnál. Mindenki takarodjon!!!!
több mint 11 éve
Ezazzzzz 😀 Elsiha úgysem találja el 😀 Donald jusson túl a macikon és boldogság 😛