NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Lewan is the 1st 2014 NFL Draft pick facing active charges of aggravated assault & two charges of assault & battery.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Eskü zseniális azt olvasni, ahogy minden fan imádkozik, hogy ne jusson el hozzájuk Dzsoni 😀StezDenver lesz ebből úgy érzem (megint) xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Csak szerintem idétlen, hogy az NFL Network mindenkiről bevág kölyökkori fotókat?
több mint 10 éve
JJ-nél? Jogosan :/vigye már ki vki Johnnyt!!!KroosFélsz, mi? 😀😀😀DDDDDDmustaine
több mint 10 éve
Kezdek 😀 de ha ő jön, jó lesz tudom....vigye már ki vki Johnnyt!!!KroosFélsz, mi? 😀😀😀DDDDDDmustaine
több mint 10 éve
Remélem nem Beckham, bár sajna van rá esély :S
több mint 10 éve
Eskü zseniális azt olvasni, ahogy minden fan imádkozik, hogy ne jusson el hozzájuk Dzsoni 😀
több mint 10 éve
romo után neki nemtökmindegy? 😀vigye már ki vki Johnnyt!!!KroosFélsz, mi? 😀😀😀DDDDDDmustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
vigye már ki vki Johnnyt!!!KroosFélsz, mi? 😀😀😀DDDDDD
több mint 10 éve
braxa88
12 534
No, Ebron kiment, Lewan kiment, Donald még bent van.......ezért lesz Martin.lotus86szerintem beckham
több mint 10 éve
BPAlewan + oherOher minden csak nem jó
jó lesz ez a titans falzsotyi
több mint 10 éve
ha Manziel-t húzzuk 13-ra, nagyon morci leszek
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Whiztől ez nem meglepi
több mint 10 éve
No, Ebron kiment, Lewan kiment, Donald még bent van.......ezért lesz Martin.
több mint 10 éve
Mondjuk ha valaki, akkor szvsz a Titans nem teheti meg, hogy BPAzzon, de nem baj, én ennek kurvára örülök
több mint 10 éve
Lassan amúgy elkezdhet imádkozni a Bears is, mert Donald simán csúszni fog nekik, a Giants szvsz Lewant behúzza.StezA Titans után is, akik Lewant húzták, az szép lesz. 😀
több mint 10 éve
Lassan amúgy elkezdhet imádkozni a Bears is, mert Donald simán csúszni fog nekik, a Giants szvsz Lewant behúzza.Stezmár nem
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Lassan amúgy elkezdhet imádkozni a Bears is, mert Donald simán csúszni fog nekik, a Giants szvsz Lewant behúzza.Stez😀😀