NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
BPA
több mint 10 éve
Lassan amúgy elkezdhet imádkozni a Bears is, mert Donald simán csúszni fog nekik, a Giants szvsz Lewant behúzza.
több mint 10 éve
ja, meg Dennard, de kb. ennyi. Beckham meg sztem reach lenne 18-ra, de nem sírnék nagyon ha ő jönne.Beckham, Cooks?Hall Of GreenNekem eddig tetszik, már olyan szempontból, hogy még mindenki bent van, aki 1 körben jó lenne a Steelersnek. 😊JanJets szempontból meg kezd mindenki kimenni 😓toam
Lewan --> Titans ez meg jó nagy BPA
több mint 10 éve
futáson kívűl mindenben, ami azt illeti :phádde Foles jobb mint manciJanekmibe?eaglesmcnabb
több mint 10 éve
G0007
463
😮
több mint 10 éve
teddy vagy manz. rajtuk kívül minden más meglepneG0007Mosley simán benne van a pakliban
több mint 10 éve
G0007
463
teddy vagy manz. rajtuk kívül minden más meglepne
több mint 10 éve
hádde Foles jobb mint manciJanekmibe?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Beckham, Cooks?Nekem eddig tetszik, már olyan szempontból, hogy még mindenki bent van, aki 1 körben jó lenne a Steelersnek. 😊JanJets szempontból meg kezd mindenki kimenni 😓toam
több mint 10 éve
szerintem ez luxus pick, ilyen csoportban nagyon kellett volna a sec erősítése szvszKedves Detroit Lions.....remélem visszakapjátok Millent GM-nek.lotus86?
Én nem vagyok kiborulva a pick miatt.
Mély a CB class, célpont meg kell Mattnek.
Ennyiből csak eltalál egyet.Bazzani
több mint 10 éve
Nekem eddig tetszik, már olyan szempontból, hogy még mindenki bent van, aki 1 körben jó lenne a Steelersnek. 😊JanJets szempontból meg kezd mindenki kimenni 😓
több mint 10 éve
amúyg Lewan szépet csúszikmustaineén jobban félnék őt behúzni a pályán kívüli ügyei miatt, mint Manzielt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mario Williams & Clowney -> TexansVince Young & Manziel -> Titans
több mint 10 éve
Ja, oda mondtam Barrt, más nincsen mondjuk SHazieren kívül, aki top20-at megér. Mosley nem OLB.Egyébként a pick hallatán tipikusan az jutott eszembe, hogy a Lions került megint a fasz rossz oldalára. Egyik WR sem esett, akit akartak, Gilbertért is bementek eléjük, Barrt is vitték, maradt a safety meg a TE, amiről pletykáltak, de ez nem igazi need.Stezolbvalakis
több mint 10 éve
braxa88
12 534
én is pryort (vagy dennardot) vittem volnaPont ahogy a TE is. Sőt, az később is ráért volna szvsz. Pryort vittem volna akkor már, vagy Shaziert. Tudom, Mosleyt imádja mindenki, én nem bírom, meg Shazier beast lesz. 😀StezEgyébként a pick hallatán tipikusan az jutott eszembe, hogy a Lions került megint a fasz rossz oldalára. Egyik WR sem esett, akit akartak, Gilbertért is bementek eléjük, Barrt is vitték, maradt a safety meg a TE, amiről pletykáltak, de ez nem igazi need.Stezjobb a TE pick mint a wr. minek az neki CJ és Tate mellé?
3.körben tökre ráér.braxa88
több mint 10 éve
legalább nem kell feltradelnem érte 1/32ről 😀aztán a média őket is kirakja a 2. körbeDripjön még jövőre Winston meg Mariota a draftra! 😉mustainechip lennék behúznám mint a szart.mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbGM-ben úgy behúztam volna, mint a sicc 😀mustaine
Folest meg eladnám amíg még van értéke 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
aztán a média őket is kirakja a 2. körbejön még jövőre Winston meg Mariota a draftra! 😉mustainechip lennék behúznám mint a szart.mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbGM-ben úgy behúztam volna, mint a sicc 😀mustaine
Folest meg eladnám amíg még van értéke 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Egyébként a pick hallatán tipikusan az jutott eszembe, hogy a Lions került megint a fasz rossz oldalára. Egyik WR sem esett, akit akartak, Gilbertért is bementek eléjük, Barrt is vitték, maradt a safety meg a TE, amiről pletykáltak, de ez nem igazi need.StezAzonnal benyomtuk a picket, nem lepődnék meg ha Ebron akartuk volna leginkább az általad említettek közül.
több mint 10 éve
Pont ahogy a TE is. Sőt, az később is ráért volna szvsz. Pryort vittem volna akkor már, vagy Shaziert. Tudom, Mosleyt imádja mindenki, én nem bírom, meg Shazier beast lesz. 😀Egyébként a pick hallatán tipikusan az jutott eszembe, hogy a Lions került megint a fasz rossz oldalára. Egyik WR sem esett, akit akartak, Gilbertért is bementek eléjük, Barrt is vitték, maradt a safety meg a TE, amiről pletykáltak, de ez nem igazi need.Stezjobb a TE pick mint a wr. minek az neki CJ és Tate mellé?
3.körben tökre ráér.braxa88
több mint 10 éve
😀😀 fő a pozitív gondolkodás...Kedves Detroit Lions.....remélem visszakapjátok Millent GM-nek.lotus86?
Én nem vagyok kiborulva a pick miatt.
Mély a CB class, célpont meg kell Mattnek.
Ennyiből csak eltalál egyet.Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...