NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 11 éve
hádde Foles jobb mint mancichip lennék behúznám mint a szart.mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbGM-ben úgy behúztam volna, mint a sicc 😀mustaine
Folest meg eladnám amíg még van értéke 😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Nekem eddig tetszik, már olyan szempontból, hogy még mindenki bent van, aki 1 körben jó lenne a Steelersnek. 😊
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 11 éve
Kedves Detroit Lions.....remélem visszakapjátok Millent GM-nek.lotus86?
Én nem vagyok kiborulva a pick miatt.
Mély a CB class, célpont meg kell Mattnek.
Ennyiből csak eltalál egyet.
több mint 11 éve
jön még jövőre Winston meg Mariota a draftra! 😉chip lennék behúznám mint a szart.mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbGM-ben úgy behúztam volna, mint a sicc 😀mustaine
Folest meg eladnám amíg még van értéke 😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Egyébként a pick hallatán tipikusan az jutott eszembe, hogy a Lions került megint a fasz rossz oldalára. Egyik WR sem esett, akit akartak, Gilbertért is bementek eléjük, Barrt is vitték, maradt a safety meg a TE, amiről pletykáltak, de ez nem igazi need.Stezolb
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Titans elviszi Mosleyt, de kibnézem belőlük a Manci picket is.
több mint 11 éve
Nem tudom hova rakni ezt a picket, pláne, hogy a class legjobb TE-e Logan Thomas 😀
több mint 11 éve
Egyébként a pick hallatán tipikusan az jutott eszembe, hogy a Lions került megint a fasz rossz oldalára. Egyik WR sem esett, akit akartak, Gilbertért is bementek eléjük, Barrt is vitték, maradt a safety meg a TE, amiről pletykáltak, de ez nem igazi need.Stezjobb a TE pick mint a wr. minek az neki CJ és Tate mellé?
3.körben tökre ráér.
több mint 11 éve
chip lennék behúznám mint a szart.mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbGM-ben úgy behúztam volna, mint a sicc 😀mustaine
Folest meg eladnám amíg még van értéke 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Egyébként a pick hallatán tipikusan az jutott eszembe, hogy a Lions került megint a fasz rossz oldalára. Egyik WR sem esett, akit akartak, Gilbertért is bementek eléjük, Barrt is vitték, maradt a safety meg a TE, amiről pletykáltak, de ez nem igazi need.
több mint 11 éve
ebron? 😀 pettigrew most kapott új szerződést... 😀peachDual TE, hadd szopjunk a Wembleyben 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
na most egy teddy vagy dzsáni
több mint 11 éve
Kedves Detroit Lions.....remélem visszakapjátok Millent GM-nek.
több mint 11 éve
Scheffler nincs nálunk október óta
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
fiúk, azért tökösebb reagálásokat rakhatnátok. :/bowl.hu-s közvettésre gondolok
több mint 11 éve
atyagatya... na nekem ez a pick meredekMadden reklám meg szépen beékelve
több mint 11 éve
Ennyit a Giants TE szükségéről én oda gondoltam volna őt.
több mint 11 éve
mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbGM-ben úgy behúztam volna, mint a sicc 😀
több mint 11 éve
szep pick, tetszik...
több mint 11 éve
vegyél lottótLions Dennard?mustaineEbron 😀Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
kellett, mint egy falat kenyér
több mint 11 éve
mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbpláne, ha nem húzzuk be 😀