NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
TJ Jones, az nem rossz pickStezMesélj, nem ismerem.
ND boooooooooooooooo amúgy.
több mint 10 éve
Ott van még az Allen is 😀If Indianapolis doesn't give Erik Walden 16 million dollars last off-season, Jared Abbrederis isn't a Packer right now.deyellNFC North Jared nélkül?Old Green Bay
több mint 10 éve
Boydot szerintem a Seattle viszi majd a 199. (!) pickkel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
én egyre jobban szeretem. ne viccelj Jordan Matthews után?miért kell minden jó Baylor játékost csoportellenfélnek elvinnie?Shawn84hagyd az eaglest, nem szerethetőkHöri
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
If Indianapolis doesn't give Erik Walden 16 million dollars last off-season, Jared Abbrederis isn't a Packer right now.deyellNFC North Jared nélkül?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Seastrunk milyen aranyos profilfutóval rukkolt elő xDbaggioballagási kpnek mi fasza volna
több mint 10 éve
miért kell minden jó Baylor játékost csoportellenfélnek elvinnie?Shawn84hagyd az eaglest, nem szerethetők
több mint 10 éve
Seastrunk milyen aranyos profilfutóval rukkolt elő xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Igazából csak a QB-n múlik most már minden...elkapók vannak, védelem van, Lovie vanmondjuk az ilyen dream offseason után szokott jönni a koppanás 😊StezTampA+HöriAbszolúte, nekem is ez jutott eszembe ....k jó szabadügynök piac után k jó draft ...abba a csoportba lesz csörteChargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
miért kell minden jó Baylor játékost csoportellenfélnek elvinnie?
több mint 10 éve
Na, erre a Rams pick-re nagyon kiváncsi leszek!
több mint 10 éve
deyell
11 702
If Indianapolis doesn't give Erik Walden 16 million dollars last off-season, Jared Abbrederis isn't a Packer right now.
choose life
több mint 10 éve
az mindig kell.Nah végre kiment Seastrunk is , jó helyre került.Sixo67ja, igazi need volt az RBDexxter Tailor
#steal
több mint 10 éve
mondjuk az ilyen dream offseason után szokott jönni a koppanás 😊TampA+HöriAbszolúte, nekem is ez jutott eszembe ....k jó szabadügynök piac után k jó draft ...abba a csoportba lesz csörteChargers LT
több mint 10 éve
😊Hey #Bears just snagged clutch #SJSU QB David Fales, who trained for draft with... Bears back-up Jordan Palmer. Interesting.
Seastrunk végre... Ott az új Alfred
---
több mint 10 éve
Nah végre kiment Seastrunk is , jó helyre került.Sixo67ja, igazi need volt az RB
több mint 10 éve
Haha...ezt azért nem mondanám 😀 de most lesz a slotba is egy ígéretes srácTampa b+....iszonyat jó elkapók lesznekChargers LTNem is VJ-ért b+ák meg hanem Herronért mi ? 😀Sixo67
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Seastrunk meg Redskins 😕