NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Tavaly egy szar szezonon túl lévő nagyot dobó QB-ből kihozott vmit, szóval ki tudja.Whisenhunt még a végén kihoz belőle vmit.Sixo67Vagy a szurkolókból..... nem biztos hogy szimpátiát 😀dande
több mint 10 éve
Halapio-nál előre borítékoltam volna, hogy Pats pick lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jövünk lassan, Ex-számnak, Skovnak örülnék, de lehet egy sima DB pick lesz (Roberson, Purifoy, Gaines jut most eszembe).
több mint 10 éve
Hova csúszik még Robert Herron? Ő lehet a következő Edelman...vagy ezt csak én gondolom így? 😀Chargers LTő eddig is WR volt, ez hátrány
több mint 10 éve
Hova csúszik még Robert Herron? Ő lehet a következő Edelman...vagy ezt csak én gondolom így? 😀Chargers LT6. körben visszük ne parázz.
több mint 10 éve
Whisenhunt még a végén kihoz belőle vmit.Sixo67Vagy a szurkolókból..... nem biztos hogy szimpátiát 😀
több mint 10 éve
Hova csúszik még Robert Herron? Ő lehet a következő Edelman...vagy ezt csak én gondolom így? 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Bortles, Savage, Mettenberger - your new AFC South QBs. 😀😀
több mint 10 éve
helmet
247
Whisenhunt a Cardsnál is folyamatosan hozta az alsó körös, nagyot dobó, magas QB-kat. Nem is jött be egyik se...
több mint 10 éve
Luck, Bortles, Savage, Mettenberger - az afc south-ot lehet átnevezik Sterling-divíziónak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Whiz egyszer csak megtalálja a QB-ját 😀
több mint 10 éve
nem örülök, hogy a csoportból vitték el, de annyira adta magát, hogy vagy ide, vagy Houba megy 😀
több mint 10 éve
Akkor most lehet fikázni?😊
több mint 10 éve
Metten végre 😊
több mint 10 éve
ott is van Mettenberger
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Stealtenberger 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
jeeeeeeeeeeeeee, mettenberger 😀😀
több mint 10 éve
Na csak kiment Mettenberger 😀
több mint 10 éve
Jó, ezen nevettem.
több mint 10 éve
Hohóóóóóóóóó Matti !!!!! 😀 Locker csáááá
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ott van Mettenberger
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Alap volt, hogy érte jönnek 😀