NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 659
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
exum is sokat csúszikeaglesmcnabbcsönd má', el ne jinxeld, ki vagy te Iktriad alteregója?😊
Hátha leesik hozzánk.
több mint 10 éve
na egy matekzsenui, ez kell
több mint 10 éve
deyell
11 702
Christian Jones csúszása lep még meg, ő is lebukott fűvel ugyan, de el kellett volna már kelnie.
choose life
több mint 10 éve
dehogynem:http://www.cbssports.com/nfl/draft/players/1680466/ryan-carrethersCarrethersnek még ott sincs 😀Sixo67Jimmy Staten??CBS-nél megvan: www.cbssports.com/nfl/draft/players/1680554/jimmy-statenShilkor
Még prospect-je sincs😊Montana
több mint 10 éve
Szép pick, a matektanár is elkelt 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
exum is sokat csúszik
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Viszont ott meg ő az első, akire nem adtak osztályzatot xDJimmy Staten??CBS-nél megvan: www.cbssports.com/nfl/draft/players/1680554/jimmy-statenShilkor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Carrethersnek még ott sincs 😀Jimmy Staten??CBS-nél megvan: www.cbssports.com/nfl/draft/players/1680554/jimmy-statenShilkor
több mint 10 éve
Jimmy Staten??CBS-nél megvan: www.cbssports.com/nfl/draft/players/1680554/jimmy-staten
több mint 10 éve
csak a név és az egyetem nem stimmel a többi oké 😀ez akár én is lehetnék 😕BaltimoreDefenseaz adatok alapján jah 😀Sixo67
több mint 10 éve
ez akár én is lehetnék 😕BaltimoreDefenseaz adatok alapján jah 😀
több mint 10 éve
ez akár én is lehetnék 😕
több mint 10 éve
#SeahawkSapkaJimmy Staten méreteit nem írja az nfl.com
ő az első
több mint 10 éve
Ismeretlen játékos az mtsu-ról, a seattle tényleg a jax-féle draftpolitikát követi
---
több mint 10 éve
Sajnos nem, de ha lesz fent, nézek valami Arkansas St. meccset majd, vagy Carrethersről valamitLáttad játszani amúgy?Sixo67Mondtam, hogy lesz az 5. körben 😊 Vagy McCullers, vagy ő maradt...McCullerst nem tartották jónak, oszt ennyi. Helyén van az eszük a fiúknak.Chargers LTOtt az NT-nk !Sixo67(Y)empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Nah végre vki akinek nincsenek meg az adatai a nfl.comon 😀
több mint 10 éve
Tripp fasza pick 😊 drukkolok neki
több mint 10 éve
Láttad játszani amúgy?Mondtam, hogy lesz az 5. körben 😊 Vagy McCullers, vagy ő maradt...McCullerst nem tartották jónak, oszt ennyi. Helyén van az eszük a fiúknak.Chargers LTOtt az NT-nk !Sixo67(Y)empty taxi
több mint 10 éve
Trippet már hiányoltam...remélem fog sokat játszani.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ejjj, Tripp :S
több mint 10 éve
Montana
635
Kell a 86. corner is a 49ersnek, a felét kibasszák 😀StezDe legalább lesz miből válogatni😊
több mint 10 éve
jólvan már csak a janis, ahmad dixon és a howard jones picket kell kisírni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Kell a 86. corner is a 49ersnek, a felét kibasszák 😀Stezlegalább nem köcsögösködnek és ismeretlent húznak
több mint 10 éve
Montana
635
na csak jött még egy CB..már csak egy QB kell mondjuk Fales