NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 649
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Mondjuk a Texans helyébe vittem volna Mettenbergert vagy Boydot, hogy menjen a világraszóló battle TCben 😀Stezmajd mr irrelevantnak elviszik valamelyiket
több mint 10 éve
Mondjuk a Texans helyébe vittem volna Mettenbergert vagy Boydot, hogy menjen a világraszóló battle TCben 😀
több mint 10 éve
Skov kb akkora hatással lesz a csapatára mint MautiHöriMég a végén jön hozzánk, SKOL!😊
több mint 10 éve
Montana
635
Igen,Bathea érkezése előtt még írták hogy ő lehet Hitner utódja,kb.második körre jósolva.Igaz ez nem ma volt 😀Craig Loston csúszása csak engem lep meg?Montanaegysíkú nagyon durva hard hitter. 4-6. kör, még annyira nem csúszikMarioAna
több mint 10 éve
Pogány Gyárfás.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Ez nem jó
több mint 10 éve
Skov csússzon le még kettőt...GogoUDFA lesz
több mint 10 éve
Wisconsin WR a Green Baybe...lesz kinek dobni megint Rodgersnek így a draft után megint 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Skov csússzon le még kettőt...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
vannak combine + workout eredmények, az neked smafu? 😀Shilkornfl.com is írta ezeket, azt hittem itt több lesz , mint Stattenről vagy kiről.
több mint 10 éve
Gabriel
525
na fussunk neki mégegyszer: jön Skov hogy leckéztesse LuckotxD
több mint 10 éve
Abbereddis to A-Rod 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
vannak combine + workout eredmények, az neked smafu? 😀Hát de ez üres 😊Sixo67dehogynem:http://www.cbssports.com/nfl/draft/players/1680466/ryan-carrethersShilkorCarrethersnek még ott sincs 😀Sixo67Jimmy Staten??CBS-nél megvan: www.cbssports.com/nfl/draft/players/1680554/jimmy-statenShilkor
Még prospect-je sincs😊Montana
több mint 10 éve
Montana
635
Craig Loston csúszása csak engem lep meg?
több mint 10 éve
nyugi mi már nem viszünk DB-t 😊exum is sokat csúszikeaglesmcnabbcsönd má', el ne jinxeld, ki vagy te Iktriad alteregója?😊
Hátha leesik hozzánk.Go Vikings!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Hát de ez üres 😊dehogynem:http://www.cbssports.com/nfl/draft/players/1680466/ryan-carrethersShilkorCarrethersnek még ott sincs 😀Sixo67Jimmy Staten??CBS-nél megvan: www.cbssports.com/nfl/draft/players/1680554/jimmy-statenShilkor
több mint 10 éve
Gondolom mert ő elvileg ilyen 7. kör, vagy az sem 😊 de muszáj volt behúzni, kellett, szóval nem gázCarrethersnek még ott sincs 😀Sixo67Jimmy Staten??CBS-nél megvan: www.cbssports.com/nfl/draft/players/1680554/jimmy-statenShilkor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀