NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 692
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
jax meccset akarok nézni. most!Jacksonville-Oakland jöhetne. 😀
braxa88
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
DaddyBear
888
Na asszem ez Robinson lesz így a másik jelöltem is kimegy 😕Én ezen nem is agyalok már. Nekem az elején ellőte a CLE és TEN. 😕
Tomcsik
több mint 8 éve
jax meccset akarok nézni. most!a vicc az, hogy én is. kurva jó kis roster van kialakulóban, sőt, már idén is lehet odabasznak minket
braxa88
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
hogy draftolunk egy olyant játékost a 2. kör-ben az első 3 évben a kórházban , hogy aztán 2 év után visszavonuljon?Te is ordibálnál a helyébenMYLES JACK!!!kösz hogy 2 perc-el a stream előtt beordibálod, élvezetessé teszed a követőt
iktriad
Sixo
Amadeus91
több mint 8 éve
majd én, direkt idézem mindig tixótA többit nem fogom.MYLES JACK!!!kösz hogy 2 perc-el a stream előtt beordibálod, élvezetessé teszed a követőt
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
braxa88
12 534
jax meccset akarok nézni. most!
több mint 8 éve
DaddyBear
888
Felesleges! A lényeg már megvan! 😀A többit nem fogom.MYLES JACK!!!kösz hogy 2 perc-el a stream előtt beordibálod, élvezetessé teszed a követőt
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Jacksonville is a playoff team this year
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
A többit nem fogom.MYLES JACK!!!kösz hogy 2 perc-el a stream előtt beordibálod, élvezetessé teszed a követőt
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 897
Te is ordibálnál a helyébenMYLES JACK!!!kösz hogy 2 perc-el a stream előtt beordibálod, élvezetessé teszed a követőt
iktriad
Sixo
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
MYLES JACK!!!kösz hogy 2 perc-el a stream előtt beordibálod, élvezetessé teszed a követőt
iktriad
több mint 8 éve
Megyek ma sörért(?)Igen én meg lottózni 😀😀
iktriad
több mint 8 éve
MYLES JACK!!!Adunk neki mankót is
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Megyek ma sörért(?)Van rá esély. 😀 Csak ne Ragland legyen. 😛
iktriad
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
na végre, imádott csapatom kettőből kettő négert visz
több mint 8 éve
Megyek ma sörért(?)mehetsz
iktriad
több mint 8 éve
MYLES JACK!!!
több mint 8 éve
Na most megvárom amíg valaki a bowl.hu-st nézi beírja 😀
több mint 8 éve
Amúgy nem vágom, ez a kötelező reklámblokk a Jax pick előtt, valami elbaszott hagyomány vagy mi? : Dfeltrade után kihúzzák a komplett órát, ez is beleszámít 😀
Hanni
több mint 8 éve
Megyek ma sörért(?)