Washington Commodores - Pittsburgh Steelers
10 napja
Willie Parker
15 376
nem tudom, hogy maradhatott stands, amikor 1yarddal feljebb rakták leSzerintem elérte a 41 yardost és rosszul tették a 42-re, de nem tudom, h számít-e, h Ertz magától visszafelé mozgott még pár, 8-10 centit és akkor ütközik le.
gedam
A 41 y-on nem volt kontakt, ergo nem halott play és magától mozdul visszafelé, h még megfordulva hátranyúljon.
Ezen sztem a chip sem segít, mert az a kérdés, h meddig tartott és hol volt a football move. Az meg szubjektív
10 napja
Mi soha!Kibaszottúl gratulálok magunknak, nagyon nagy meccset nyertünk meg egy nagyon jó csapat ellen!!!!Es nem jatszottunk jol.
Klaci79
xtaki
10 napja
Klaci79
22 213
Ha bárki azt mondja szezon előtt, hogy 7-2vel fog állni a vasas körberöhögöm.én még egy hónappal ezelőtt is
Tarsi
10 napja
Mi szar lehet most az újoncnak.
10 napja
Klaci79
22 213
Gratulálok, fordulatos meccs volt,de szar így kikapnipont valami hasonlóval kaptunk ki a Dallas ellen....
Tibcso14
De nagyon jó kis csapat a Commanders és Newton is fasza játékos...ma végül nekünk lett nagyobb szerencsénk.
10 napja
Reggio1914
1 385
Ha bárki azt mondja szezon előtt, hogy 7-2vel fog állni a vasas körberöhögöm.Mi is.
Tarsi
10 napja
Tarsi
1 244
Ha bárki azt mondja szezon előtt, hogy 7-2vel fog állni a vasas körberöhögöm.
10 napja
Klaci79
22 213
Jaj de imádok sütkérezni a sok gyűlölködő fotel"szurkoló" "agy"menésében! 😀
10 napja
Tibcso14
100
Gratulálok, fordulatos meccs volt,de szar így kikapni
10 napja
Klemó
5 653
Baszki nem hiszem el.....
10 napja
xtaki
3 439
Kibaszottúl gratulálok magunknak, nagyon nagy meccset nyertünk meg egy nagyon jó csapat ellen!!!!Es nem jatszottunk jol.
Klaci79
10 napja
FloresR
206
Russelke nagyon boldog de majd a PO-ban nehogy kiussék a csapatát
10 napja
Kibaszottúl gratulálok magunknak, nagyon nagy meccset nyertünk meg egy nagyon jó csapat ellen!!!!Ez így igaz!
Klaci79
10 napja
Ezt el sem hiszem. Na ennek van értéke komolyan. Minden téren. Nem voltunk jók. De be tudtuk húzni
10 napja
Kösziiii
10 napja
Klaci79
22 213
Kibaszottúl gratulálok magunknak, nagyon nagy meccset nyertünk meg egy nagyon jó csapat ellen!!!!
10 napja
BejgratasÉs sikeres!!!!
Janek
10 napja
Édes faszom, így elbukni 🤣🤣🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 napja
xtaki
3 439
Offside, de hihetelnen hiba
10 napja
casaubon