Wild Card vasárnap

10 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 930 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ilyen leolvadást már nagyon régen láttam.
10 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
Szóval akkor 49ers - Packers a következő körben. Fasza...
Jó meccs lesz.
Steve Ribbed
Várjuk ki a végét. Nagyon sok van hátra.
nagylaza, főpohárnok
Addig nem kell izgulni, amíg én nem mondom azt, hogy eldőlt. 😀
iktriad
Na végre, hallod mondd már be hogy eldőlt 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 717
Na jo 😂
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

10 hónapja
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
Joejt
10 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
😀

Mint egy trainwreck, nem bírok elnézni róla.
10 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 930 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Jesus Christ!
10 hónapja
NB2 New England Patriots 24 913 — nabege2@yahoo.com
game over?
10 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Savage omg

10 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 922
PLAYOFF DAAAAAAAAAK
10 hónapja
Látom a Dallas idén is őrzi a XXI. századi Playoff hagyományait...
iktriad
te hol a francban voltál? mindenki hiányolt
10 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 819 — Big Dick Nick
XDDDD

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jó meccs lesz.
Steve Ribbed
nagylaza, főpohárnok
Addig nem kell izgulni, amíg én nem mondom azt, hogy eldőlt. 😀
10 hónapja
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
iktriad
Legalabb bejutnak. Jags?
10 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 152 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Joe Barry megerkezett?
casaubon
most sikerült kiszabadulnia a vécéről

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
10 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 246
remélem Quinn elmegy Seattle-be 😀
petey
Már nem aktuális köszönjük szépen 😃
Hanni
mesélj
petey
nem aggódsz a jövő hét miatt? 😊
shagi0206
nem ismerem a szót 😀

miért kéne, ezt vártam 😀
petey
Hát én aggódok akkor helyetted is, ez a GB nagyon forró most, és iszonyat felhypolva fognak jönni hozzánk is. Shanahan képes az ilyen meccset elizgulni.
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
10 hónapja
casaubon Green Bay Packers 2 392
Volt még az a társaság akik mindig írták az sms-eket, Elmebetegek vagy valami ilyesmi
tenorx
Cruyff koma, aki verselt is
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 246 — beers & Packers
Jó meccs lesz.
Steve Ribbed
10 hónapja
Sziasztok, Gábor vagyok Kispestről, Dallas szurkoló, az asszony meg GB, de megis jól elvagyunk, hihi, ja holnap vizsgázok, szorítsatok, de a meccset persze mindenképp megnézem mert aludni minek, van gyerekem CeeDee Lamb lesz a neve, de ráhúztunk egy Seahawks sapkát, hihi, haha, Ricsi te vagy a legjobb kommentátor, sziasztok!

Kvinteszencia.
akdestroyer
Ez is jó, de valaki írt egyszer ide a fórumra egy tökéletes smst
mustaine
Én voltam

"Sziasztok, kicsit hosszú lesz a levelem, de rengeteg kérdésem van, és annyira imádom ezt a csodálatos játékot, hogy a rájátszás kezdete óta egy percet sem aludtam! (Pedig holnap államvizsga és a munkahelyemen se láttak már pár hete, de majd ráérek mindezzel a túlságosan hosszú holtidényben foglalkozni)

Gábor barátommal szilveszterkor ismerkedtünk meg Kispesten, és mint kiderült, ő is hatalmas NFL fan, ma abban fogadtunk, hogy megpróbálkozunk-e a gyerekvállalással, remélem a Patriots nyer, mert nagyon szeretnék egy Ravensz kezeslábasban ugrándozó csöppséget! Gábor épp kint van a stadionban, azt üzeni nagy a hideg! 😊 Még anyukám is becsatlakozott a meccsnézésbe, noha ő a Houstonnak drukkol, de a félidőben apukám is beleszeretett az amerikaifociba, így kettő-kettő az arány a családban 😊 Azt mondjuk még nem sikerült megfejtenünk, hogy ki festi fel, majd ki törli le a sárga vonalakat, de Sanyi erre biztos tudja a választ.

Bár mamám padlásán néhány éve találtam pár Steelers-es alig használt pelenkát, mivel hobbim az ornitológia, nem is választhattam más kedvencet, mint "madaras" csapatot. És ugyan mindig bámulattal hallgatom a legendás történeteket szeretett sportágunk ikonjairól - Manning, Favre, Montana, Marino... - nő létemre nem mehetek el a divat mellett, a Bolti mór mezek hihetetlenül szépek és így két legyet ütöttem egy csapásra! A Denver legyőzése meg égi jel volt, hogy jól választottam, életem élménye! Szerintem innen Ray Lewisszal egyértelmű a Super Bowl, szerintetek?

Köszönet a remek közvetítésekhez, engem egy életre megfertőztetek, a dedikált NFL könyv a lakásom legértékesebb darabja! Kérlek olvassatok be, és akkor iszunk majd egy pezsgőt a tiszteletetekre, mint a Dolphins játékosok a hibátlan alapszakasz végén 😊

Teddy Győrből

u.i.: megalakult az első vidéki női amfocicsapat, az Orosz Lánysz, várjuk a bátor vállalkozókat!"
r.baggio
mondjuk be is dobhatod az aranyköpésekbe 😀
Negritis, a vajda
hát ez oda való lenne 😀 Úgyis rég került be már oda valami
10 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Volt még az a társaság akik mindig írták az sms-eket, Elmebetegek vagy valami ilyesmi
10 hónapja
casaubon Green Bay Packers 2 392
Joe Barry megerkezett?
10 hónapja
Steve Ribbed San Francisco 49ers 396
Jó meccs lesz.

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 631 — Cowboys fan
értem én, hogy nincs Rodgers, de nem túl nagy kicsit a hátrány?
10 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 4 750

Csálé csöcsöket mindenkinek!