Wild Card vasárnap
21 napja
Köszi mindenkinek aki végittolta a napotJó, hát ha az alapszakaszban nem is láttam, de azért illik ránézni az MVP-re első PO-meccsén.
tenorx
21 napja
Eddig az összes jobb alapszakasz mérleggel rendelkező csapat továbbment. Kivéve... minket. 😭😭😭Mondom, ez nem az az univerzum.
iktriad
De jövőre összeérünk, és simán behúzzuk, no para.
21 napja
Köszi mindenkinek aki végittolta a napot
21 napja
Jó éjszakát, reméljük jövő héten nekünk kegyesebben rakják össze a sorsolást 😊
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
21 napja
Eddig az összes jobb alapszakasz mérleggel rendelkező csapat továbbment. Kivéve... minket. 😭😭😭
21 napja
3 meccs az minden, csak nem minta.Az a kis minta 3 playoff meccs és 3 durva zakó más más tálalásban ugyan de mind3 emlékezetes és nem pozitív értelemben …Grat Pats megérdemelt győzelem voltNem gondolom, hogy ilyen kis mintán létezne ilyen konklúzió a világ legösszetettebb csapatjátékában.Tény, de Ő is a PO formát hozza nemNa ennyire rossz a Chargers fala.Mahomest is láttam menekülni az életéért folyamatosan vesztes SB-on, de ennyi rossz dobása nem volt.Három órája életveszélyben retteg. Ahhoz képest...De vazz, olyan rossz dobásai vannak, amit nem magyaráz a rossz fal.Herbert mikor lett ennyire béna?Amikor elfogyott előle a fal.
ender1112
A világ legjobb irányítója se képes produktív teljesítményre fal nélkül.
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
az alapszakaszbelit
Petila
Őszentsége Sobri Jóska
Petila
Még kicsinek is kicsi.
21 napja
Steelers.Elobb meg kell verniuk a Texanst, es az ellen a D ellen sokan szenvedtekHát mentünk egy kört a PO-ban. Bravó, ezt nem is reméltem.Lesz az kettő is. A Steelers nem nyerni jár a Gillettebe.
Burkus
Őszentsége Sobri Jóska
casaubon
Texans.
Ez nem az az univerzum.
21 napja
Elobb meg kell verniuk a Texanst, es az ellen a D ellen sokan szenvedtekHát mentünk egy kört a PO-ban. Bravó, ezt nem is reméltem.Lesz az kettő is. A Steelers nem nyerni jár a Gillettebe.
Burkus
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
Az a kis minta 3 playoff meccs és 3 durva zakó más más tálalásban ugyan de mind3 emlékezetes és nem pozitív értelemben …Grat Pats megérdemelt győzelem voltNem gondolom, hogy ilyen kis mintán létezne ilyen konklúzió a világ legösszetettebb csapatjátékában.Tény, de Ő is a PO formát hozza nemNa ennyire rossz a Chargers fala.Mahomest is láttam menekülni az életéért folyamatosan vesztes SB-on, de ennyi rossz dobása nem volt.Három órája életveszélyben retteg. Ahhoz képest...De vazz, olyan rossz dobásai vannak, amit nem magyaráz a rossz fal.Herbert mikor lett ennyire béna?Amikor elfogyott előle a fal.
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
az alapszakaszbelit
Petila
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
Úgy legyen.Hát mentünk egy kört a PO-ban. Bravó, ezt nem is reméltem.Lesz az kettő is. A Steelers nem nyerni jár a Gillettebe.
Burkus
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
Hát mentünk egy kört a PO-ban. Bravó, ezt nem is reméltem.Lesz az kettő is. A Steelers nem nyerni jár a Gillettebe.
Burkus
21 napja
Herbertet igazán eltradelhetnék mondjuk a Ramsbe. Stafford meg vonuljon vissza.
21 napja
Ez az utolsó play jól bemutatta, hogy Herbertnek mennyi esélye van/volt
21 napja
Stilszeruen van vege
21 napja
Hát mentünk egy kört a PO-ban. Bravó, ezt nem is reméltem.
21 napja
Nem gondolom, hogy ilyen kis mintán létezne ilyen konklúzió a világ legösszetettebb csapatjátékában.Tény, de Ő is a PO formát hozza nemNa ennyire rossz a Chargers fala.Mahomest is láttam menekülni az életéért folyamatosan vesztes SB-on, de ennyi rossz dobása nem volt.Három órája életveszélyben retteg. Ahhoz képest...De vazz, olyan rossz dobásai vannak, amit nem magyaráz a rossz fal.Herbert mikor lett ennyire béna?Amikor elfogyott előle a fal.
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
az alapszakaszbelit
Petila
21 napja
Ráadásul az NFL jelenlegi legüzembiztosabb elkapója, Keenan Allen is élete legergyább napját fogta ki.
21 napja
Tény, de Ő is a PO formát hozza nemNa ennyire rossz a Chargers fala.Mahomest is láttam menekülni az életéért folyamatosan vesztes SB-on, de ennyi rossz dobása nem volt.Három órája életveszélyben retteg. Ahhoz képest...De vazz, olyan rossz dobásai vannak, amit nem magyaráz a rossz fal.Herbert mikor lett ennyire béna?Amikor elfogyott előle a fal.
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
az alapszakaszbelit
21 napja
Eleg nagy ostobasagot csinal a Chargers ezekkel az allando egy-egy elkapo cserekkel. Lenduletet es idot is vesztenek, mert ilyenkor az ellenfel is cserelhet. Aprosag, de ez is mutatja, hogy a coaching nem a legelesebb
21 napja
KA is pont ma nem csinálja meg a kulcs elkapásokat
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
21 napja
Na ennyire rossz a Chargers fala.Mahomest is láttam menekülni az életéért folyamatosan vesztes SB-on, de ennyi rossz dobása nem volt.Három órája életveszélyben retteg. Ahhoz képest...De vazz, olyan rossz dobásai vannak, amit nem magyaráz a rossz fal.Herbert mikor lett ennyire béna?Amikor elfogyott előle a fal.
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
21 napja
Pedig már nincs Gonzalez, azért az sokkal egyszerűbbé teszi elvileg a passzt.
21 napja
Mahomest is láttam menekülni az életéért folyamatosan vesztes SB-on, de ennyi rossz dobása nem volt.Három órája életveszélyben retteg. Ahhoz képest...De vazz, olyan rossz dobásai vannak, amit nem magyaráz a rossz fal.Herbert mikor lett ennyire béna?Amikor elfogyott előle a fal.
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
Herbert a hosszút meg sem próbálja, talán egyszer volt.Mert se ideje se WR szeparáció nincs
Burkus
21 napja
Herbert a hosszút meg sem próbálja, talán egyszer volt.Ahhoz kéne két nyugodt másodperc.
Burkus
De hamarabb vannak az arcában, mint hogy egy elkapója messze jutna.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska