NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
614
63
19-től, ARENA4
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
23 másodperce
Igazából továbbra sem lettünk okosabbak azzal kapcsolatban, hogy ki az AFC fő esélyese 😀
1 perce
Na akkor csöcsök?
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 perce
Ez Lawrence-é volt.bezony.
Be akarta dobni egy szoros emberfogásba, amikor egy szinttel mélyebben Washington simán szeparálódott. Ott volt a nyerő a matchup csak nem vette észre...
FunHun
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 perce
Szomoru, szomoru. ☹️🐆
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
4 perce
Ez Lawrence-é volt.Be akarta dobni egy szoros emberfogásba, amikor egy szinttel mélyebben Washington simán szeparálódott. Ott volt a nyerő a matchup csak nem vette észre...
4 perce
Kár érte 😕Na remèljük a mieink majd megvigasztalnak 😉
eaglesmcnabb
5 perce
Szóval. Akkor nem a Texans jön a Mile Highra
5 perce
Már csak a Chargersnek kéne nyernie, és akkor 2 hazai Steelers meccs lenne! 😁
5 perce
Kár érte 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 perce
Kár hogy 5-kor kelni kell

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 perce
Jovan. Verjétek a Patset, és majd lejátszuk.Akkor ennyi, a Bills lesz a bajnok 😀Oszt mond már mégis, hogy jutnak túl a Chargersen?
Jakehomer
Sixo
7 perce
Ha nem találkoznak, úgy van esélyükAkkor ennyi, a Bills lesz a bajnok 😀Oszt mond már mégis, hogy jutnak túl a Chargersen?
Jakehomer
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 perce
Mert beleszaladni-t mondott 😆de ertelme sincs igazan a mondatnak ...jól hallottam, Sankó azt mondta ennyire beleszarni a csapdába? 😀nem figyeltem, de nála néha becsúszik 1-1 trágárkodás (már ha ez annak számít - nálam még nem, nem ismerek magamnál többet szitkozódó személyt) 😀
petey
shagi0206
csebi

7 perce
az volt az egyetlen hazai meccs tippem 😊2/3 here, mert a sajtszagúak all-time balfaszok voltakNa oda a hibatlan tipp 😕eddig 3/3 nekem
gamerkr
de lesz ebből még 3/6
Negritis, a vajda
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 perce
Akkor ennyi, a Bills lesz a bajnok 😀Oszt mond már mégis, hogy jutnak túl a Chargersen?
Jakehomer
8 perce
ennek így leaglább van értelme.beleszaladni-t mondott..de ertelme sincs igazan a mondatnak ...jól hallottam, Sankó azt mondta ennyire beleszarni a csapdába? 😀nem figyeltem, de nála néha becsúszik 1-1 trágárkodás (már ha ez annak számít - nálam még nem, nem ismerek magamnál többet szitkozódó személyt) 😀
petey
shagi0206
csebi
Szesze
8 perce
2/3 here, mert a sajtszagúak all-time balfaszok voltakNa oda a hibatlan tipp 😕eddig 3/3 nekem
gamerkr
de lesz ebből még 3/6
Negritis, a vajda

8 perce
mondjuk ugy sincsen tul nagy ertelme. ez nem csapda volt hanem rohadt jo emberfogas a CB-tol ...beleszaladni-t mondott..de ertelme sincs igazan a mondatnak ...jól hallottam, Sankó azt mondta ennyire beleszarni a csapdába? 😀nem figyeltem, de nála néha becsúszik 1-1 trágárkodás (már ha ez annak számít - nálam még nem, nem ismerek magamnál többet szitkozódó személyt) 😀
petey
shagi0206
csebi
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 perce
Amikor a Jinx nagyurát a saját fegyverével verik meg....Van ilyen.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
8 perce
GG Bills megérdemelt a win!
8 perce
Mondom én rájátszásban a tapsztalt irányító aranyat ér!
Harcra Fel Győzni Kell!!