Wild Card vasárnap
2 hónapja
Elnézve ezt a meccset, Bryce tényleg nem is olyan rossz 😀
Tepper takarodj!
2 hónapja
Elképesztő milyen para ilyen 3 skill játékossal semmit nem haladni…
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
Nagyon gyenge dobás volt ez is
2 hónapja
a hegylakó legalább összeszedte magát az első negyed után
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Oops
2 hónapja
Az eagles offense utolsó 25 perce olyan mint Zámbó Jimmy utolsó 25 éve. Halott.Headshot from a cock
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Az eagles offense utolsó 25 perce olyan mint Zámbó Jimmy utolsó 25 éve. Halott.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Van esély arra, hogy Siriannit egy One and Done-nal kirúgják? (És ilyen nézhetetlen focival)😅túl közel van a már megnyert bajnoki cím
Shanny Magic
2 hónapja
Van esély arra, hogy Siriannit egy One and Done-nal kirúgják? (És ilyen nézhetetlen focival)😅Az OCt fogják előbb....
Shanny Magic
2 hónapja
Van esély arra, hogy Siriannit egy One and Done-nal kirúgják? (És ilyen nézhetetlen focival)😅
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
2 hónapja
Rendszerhiba 😏Ránk mindent is bedobnak 😡😡😡😡😡Aha
dande2
Facemaskot is?
Negritis, a vajda
2 hónapja
Ezek az egyértelmű passz szituációk egytől-egyig életképtelenek. Hurts úgyse dob célpontra, csak ha full üresen van ő is és az elkapó is.
2 hónapja
Megértem, ezen később más QB-k is megdúlták magukat.Megsértődött aztán rájuk, mert a drafton hatszor nem választották ki. Plusz ha jól emlékszem, akkor a Tampába igazolás előtt volt olyan verzió, hogy inkább 49er lesz, de aztán az nyilván összeomlott.Brady hogy felvidult, szerintem még utálja a Phillyt 😀Meg valahol az öböl környékén született, gondolom 49ers drukkerként nőtt fel a nyolcvanas-kilencvenes években.
Jakehomer
Kampman
shawnka
2 hónapja
Gratulálok a SFnak megvis èrdemlik ők is mi is
2 hónapja
Uristen de szarok vagyunk, elsore 5 yardos passz, utána futás…
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
Jogos, el is felejtettemBrady hogy felvidult, szerintem még utálja a Phillyt 😀Meg valahol az öböl környékén született, gondolom 49ers drukkerként nőtt fel a nyolcvanas-kilencvenes években.
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
2 hónapja
Ránk mindent is bedobnak 😡😡😡😡😡Aha
dande2
Facemaskot is?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Megsértődött aztán rájuk, mert a drafton hatszor nem választották ki. Plusz ha jól emlékszem, akkor a Tampába igazolás előtt volt olyan verzió, hogy inkább 49er lesz, de aztán az nyilván összeomlott.Brady hogy felvidult, szerintem még utálja a Phillyt 😀Meg valahol az öböl környékén született, gondolom 49ers drukkerként nőtt fel a nyolcvanas-kilencvenes években.
Jakehomer
Kampman
2 hónapja
Ránk mindent is bedobnak 😡😡😡😡😡
2 hónapja
Brady hogy felvidult, szerintem még utálja a Phillyt 😀Meg valahol az öböl környékén született, gondolom 49ers drukkerként nőtt fel a nyolcvanas-kilencvenes években.
Jakehomer