Wild Card vasárnap
2 hónapja
Csak nekem tűnik úgy, hogy ma a holding mint szabálytalanság kikerült a szabálykönyvből, ami az Eagles OL-t illeti? Az előbb egyszerre két védőn volt holding.Max 1-1 O# holdingot dobnak meccsenként
Burkus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Csak nekem tűnik úgy, hogy ma a holding mint szabálytalanság kikerült a szabálykönyvből, ami az Eagles OL-t illeti? Az előbb egyszerre két védőn volt holding.Nem csak Eaglest a SF is engedtek el ma ès az egèsz liga valóban így van....
Burkus
2 hónapja
Csak nekem tűnik úgy, hogy ma a holding mint szabálytalanság kikerült a szabálykönyvből, ami az Eagles OL-t illeti? Az előbb egyszerre két védőn volt holding.Nem csak a fémszálas kesztyű tapadt hozzájuk magnetikusan?
Burkus
2 hónapja
Csak nekem tűnik úgy, hogy ma a holding mint szabálytalanság kikerült a szabálykönyvből, ami az Eagles OL-t illeti? Az előbb egyszerre két védőn volt holding.Az egész nfl-be vicc ahogy kezelik. Ha nem tépik le a védő fejét nem dobják be
Burkus
2 hónapja
hurtsnek megint mi ez a nyomorék passz?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Csak nekem tűnik úgy, hogy ma a holding mint szabálytalanság kikerült a szabálykönyvből, ami az Eagles OL-t illeti? Az előbb egyszerre két védőn volt holding.
2 hónapja
Az amcsi közvetítésben mit mondanak a témaról? Vagy ott nem hot topic?Ő szerintem az elekromágneses kérdésedre is tudná a választ.Na, azt el kell ismerni, az ilyen magyarazatokban azert Brady kiemelkedo70 évig aktív QB volt top-szinten, ő a GOAT, el is varom tőle.
casaubon
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
2 hónapja
Kendricks amúgy mit játszik?Úgy látom ma is linebackert próbál!
Shanny Magic
2 hónapja
Mert a 49 erős védelme rossz futás ellen, egy hete hallgatom, bezzeg az O!
2 hónapja
Ő szerintem az elekromágneses kérdésedre is tudná a választ.Na, azt el kell ismerni, az ilyen magyarazatokban azert Brady kiemelkedo70 évig aktív QB volt top-szinten, ő a GOAT, el is varom tőle.
casaubon
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
2 hónapja
Kendricks amúgy mit játszik?
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
2 hónapja
abszolút!Egy TD-vel le lehetne zárni a meccset, ugyanúgy mint tegnap a GB-nek le lehetett volna, de akkora balfasz ez az O, hogy nem látom azt a TD-t egyelőre.Ezt MI is mondhatnánk!
eaglesmcnabb
Tapsi Hapsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Na, azt el kell ismerni, az ilyen magyarazatokban azert Brady kiemelkedo70 évig aktív QB volt top-szinten, ő a GOAT, el is varom tőle.
casaubon
2 hónapja
elspő downra vagy negatív futás, vagy incomplete pass 😀
2 hónapja
Egy TD-vel le lehetne zárni a meccset, ugyanúgy mint tegnap a GB-nek le lehetett volna, de akkora balfasz ez az O, hogy nem látom azt a TD-t egyelőre.Ezt MI is mondhatnánk!
eaglesmcnabb
2 hónapja
Brady a fizikatanár

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Na, azt el kell ismerni, az ilyen magyarazatokban azert Brady kiemelkedo
2 hónapja
Hogy kesz ebből haladás?
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
Egy TD-vel le lehetne zárni a meccset, ugyanúgy mint tegnap a GB-nek le lehetett volna, de akkora balfasz ez az O, hogy nem látom azt a TD-t egyelőre.na majd most, ebből a jó field pozícióból
eaglesmcnabb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Kittle szakadt Achilles. hát az kb. a halál csókja.
peteyKittle szakadt Achilles. hát az kb. a halál csókja.
peteyKittle szakadt Achilles. hát az kb. a halál csókja.Talán jövőre, ha egyáltalán normálisan felépül!? Lassan elfogynak az első körös sztárjaink, kiöregednek, elmennek, visszavonulnak. ( Armstedt, Buckner, Warner, Kittle )
petey
Tapsi Hapsi
2 hónapja
OK, hogy nagy a szel, de ez a punt akkor is kemeny