Wild Card vasárnap
2 hónapja
Egy TD-vel le lehetne zárni a meccset, ugyanúgy mint tegnap a GB-nek le lehetett volna, de akkora balfasz ez az O, hogy nem látom azt a TD-t egyelőre.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Huh ezt megúsztuk ...ez dobható lett volna
2 hónapja
Facemask?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Kittle szakadt Achilles. hát az kb. a halál csókja.
petey
Kittle szakadt Achilles. hát az kb. a halál csókja.
petey
Kittle szakadt Achilles. hát az kb. a halál csókja.Talán jövőre, ha egyáltalán normálisan felépül!? Lassan elfogynak az első körös sztárjaink, kiöregednek, elmennek, visszavonulnak. ( Armstedt, Buckner, Warner, Kittle )
petey
2 hónapja
that's what she said xdexcusesde nem is én keresek évi 55 milliót, amivel tönkrekúrták az egész csapatot!!4!!!négy4!jó hát amikor kurvára az arcodban vannak 2 mp alatt akkor így könnyű okoskodniMondjuk Jennings tokures voltPurdy nem akar nyerni.mégis amúgy kinek passzoljon?
Lúdas Solymi
petey
casaubon
petey
fake.id
petey
2 hónapja
Kittle szakadt Achilles. hát az kb. a halál csókja.Csókja?... mágnese!
petey
Demagnetizálták Philadelphiát valami furmányos módon, erre tessék, kész a baj.
2 hónapja
Azért ezzel az igglisz offenzel is vallatni lehetEbben a szezonban utoljára. Reméljük Patullo repül.
gabokocka

E-A-G-L-E-S EAGLES !
2 hónapja
jó! hát a Vincent Papale Signera még pár percet várnia kell....😊Tény h lerokkantak, de inkább dobta volna ki a fenébe.Purdy nem akar nyerni.ez azért vicces minimum... egy teljes rookant csapat idegenben egy teljes fegyverzet ellen ...
Lúdas Solymi
yooker
Lúdas Solymi
onnantól jó lehet minden
2 hónapja
Azért ezzel az igglisz offenzel is vallatni lehetilyen volt az egész szezon. Siralmas Offense, balfasz OC,beszari QB.
gabokocka
Cserében a Def azért valamennyire jó szokott lenni, és az első driveot leszámítva ma sem rossz a szertárosok ellen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Nálam Saleh továbbra is az egyik legjobb HC jelölt.
2 hónapja
excusesde nem is én keresek évi 55 milliót, amivel tönkrekúrták az egész csapatot!!4!!!négy4!jó hát amikor kurvára az arcodban vannak 2 mp alatt akkor így könnyű okoskodniMondjuk Jennings tokures voltPurdy nem akar nyerni.mégis amúgy kinek passzoljon?
Lúdas Solymi
petey
casaubon
petey
fake.id
2 hónapja
lehet még a hűtőmágneseidet is elirigyelnékJa baszki, majd vadidegenekkel kvantumösszefonódok...te ezzel akarod megalázni szegény jóskát, hogy totyorogjon vadidegen emberek előtt, mint a szarógalamb?Vagy beállsz az arcába és tükrözöd a mozgását.igaz, de elég ha random járókelőket fellökdös vagy kiblokkol az úttest közepéreDe kozben vagy vigyel magaddal egy tojaslabdat, vagy egy-egy haverod minden sarkon dobjon neked egyet. Igy lesz a biztos.a frisco játékosoknak is van, hogy évek kellenek egy alapos kórházélményhez, ez kiszámíthatatlan. szerintem szigszalagozd nyugodtan oda őket, a várt hatás tuti nem marad el, de ha biztosra akarsz menni, akkor napi 4-6 kör sprintet javasolnék még valami nagy áramelosztó körül (pl a kádár-kresz géza-katona józsef-váci tömbnél lévőt) aranyflitteres atlétábanTíz perce telepakoltam a térdem a hűtőmágneseimmel, de semmi. Se pro, se kontra. Milyen fluxussűrűség szükséges? Hány tesla? Nem emlékszel mit mondott shawnka?szerintem a kéket kéne. piros van a mezben és szart sem érÉs ha egy ellenmágnes piros oldalát fordítják a végtagokra merőlegesen? Az kompenzálhat? Vagy szétvisz mindent a fluxus?nem. biztos köze van hozzá az enyhén feminim aranyszínnek is a mezben, de arra még nem jöttem rá mi pontosan az összefüggés. lehet a mágnes azt cseszeti és ennél fogva berezonáltatja a játékosok szerveit, amitől jön a reccsDe a hogyanról írjál.nem, erről nem a villamos elosztó tehet, csak ez az élbuzerátor libernyák város. ott mindenki puhapöcsű hippi lesz vagy lmbtq+Leszívja a mágneses stoplikba a delej? Vagy hogy?tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjükNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Jön a mágneses oszcilláció, oké, és? Aztán?
Miként buzerálja sérültté a hippiket?
Csak hip-hop? Magától?
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
casaubon
fake.id
zacknorb
fake.id
Be is baszna.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Egy félidős O
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
de nem is én keresek évi 55 milliót, amivel tönkrekúrták az egész csapatot!!4!!!négy4!jó hát amikor kurvára az arcodban vannak 2 mp alatt akkor így könnyű okoskodniMondjuk Jennings tokures voltPurdy nem akar nyerni.mégis amúgy kinek passzoljon?
Lúdas Solymi
petey
casaubon
petey
2 hónapja
2. és 18-ra mínusz yardos futás, harmadikra meg egy 4 yardos passzBravó!
2 hónapja
Azért ezzel az igglisz offenzel is vallatni lehet
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
1 hete hallgatom a szakértőket, aFrisco védelme így-úgy.... Hawks 13 pont, Eagles eddig 13 pont, akkor talán az O körül kellene keresgélni, tudom tudom, sérülések, de Saleh jobb munkát végez mint Sanyi és félő megint elmegy. Szóval ha veszítünk akkor nálam nem a D múlt. Ilyen tamadójátékkal.... ( nem a labda eladás miatt írtam)pont a kemény DL a mi kriptonitunk, erre kell vmi varázsige
Tapsi Hapsi
2 hónapja
Ja baszki, majd vadidegenekkel kvantumösszefonódok...te ezzel akarod megalázni szegény jóskát, hogy totyorogjon vadidegen emberek előtt, mint a szarógalamb?Vagy beállsz az arcába és tükrözöd a mozgását.igaz, de elég ha random járókelőket fellökdös vagy kiblokkol az úttest közepéreDe kozben vagy vigyel magaddal egy tojaslabdat, vagy egy-egy haverod minden sarkon dobjon neked egyet. Igy lesz a biztos.a frisco játékosoknak is van, hogy évek kellenek egy alapos kórházélményhez, ez kiszámíthatatlan. szerintem szigszalagozd nyugodtan oda őket, a várt hatás tuti nem marad el, de ha biztosra akarsz menni, akkor napi 4-6 kör sprintet javasolnék még valami nagy áramelosztó körül (pl a kádár-kresz géza-katona józsef-váci tömbnél lévőt) aranyflitteres atlétábanTíz perce telepakoltam a térdem a hűtőmágneseimmel, de semmi. Se pro, se kontra. Milyen fluxussűrűség szükséges? Hány tesla? Nem emlékszel mit mondott shawnka?szerintem a kéket kéne. piros van a mezben és szart sem érÉs ha egy ellenmágnes piros oldalát fordítják a végtagokra merőlegesen? Az kompenzálhat? Vagy szétvisz mindent a fluxus?nem. biztos köze van hozzá az enyhén feminim aranyszínnek is a mezben, de arra még nem jöttem rá mi pontosan az összefüggés. lehet a mágnes azt cseszeti és ennél fogva berezonáltatja a játékosok szerveit, amitől jön a reccsDe a hogyanról írjál.nem, erről nem a villamos elosztó tehet, csak ez az élbuzerátor libernyák város. ott mindenki puhapöcsű hippi lesz vagy lmbtq+Leszívja a mágneses stoplikba a delej? Vagy hogy?tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjükNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Csak hip-hop? Magától?
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
casaubon
fake.id
zacknorb
fake.id
Be is baszna.
2 hónapja
Bezzeg amoda nrm dobták be ..
2 hónapja
jó hát amikor kurvára az arcodban vannak 2 mp alatt akkor így könnyű okoskodniMondjuk Jennings tokures voltPurdy nem akar nyerni.mégis amúgy kinek passzoljon?
Lúdas Solymi
petey
casaubon
2 hónapja
Tény h lerokkantak, de inkább dobta volna ki a fenébe.Purdy nem akar nyerni.ez azért vicces minimum... egy teljes rookant csapat idegenben egy teljes fegyverzet ellen ...
Lúdas Solymi
yooker
2 hónapja
A tök üres Jennings jobb opció lett volna.Purdy nem akar nyerni.mégis amúgy kinek passzoljon?
Lúdas Solymi
petey
De tény, nem egyszerű a helyzet.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
te ezzel akarod megalázni szegény jóskát, hogy totyorogjon vadidegen emberek előtt, mint a szarógalamb?Vagy beállsz az arcába és tükrözöd a mozgását.igaz, de elég ha random járókelőket fellökdös vagy kiblokkol az úttest közepéreDe kozben vagy vigyel magaddal egy tojaslabdat, vagy egy-egy haverod minden sarkon dobjon neked egyet. Igy lesz a biztos.a frisco játékosoknak is van, hogy évek kellenek egy alapos kórházélményhez, ez kiszámíthatatlan. szerintem szigszalagozd nyugodtan oda őket, a várt hatás tuti nem marad el, de ha biztosra akarsz menni, akkor napi 4-6 kör sprintet javasolnék még valami nagy áramelosztó körül (pl a kádár-kresz géza-katona józsef-váci tömbnél lévőt) aranyflitteres atlétábanTíz perce telepakoltam a térdem a hűtőmágneseimmel, de semmi. Se pro, se kontra. Milyen fluxussűrűség szükséges? Hány tesla? Nem emlékszel mit mondott shawnka?szerintem a kéket kéne. piros van a mezben és szart sem érÉs ha egy ellenmágnes piros oldalát fordítják a végtagokra merőlegesen? Az kompenzálhat? Vagy szétvisz mindent a fluxus?nem. biztos köze van hozzá az enyhén feminim aranyszínnek is a mezben, de arra még nem jöttem rá mi pontosan az összefüggés. lehet a mágnes azt cseszeti és ennél fogva berezonáltatja a játékosok szerveit, amitől jön a reccsDe a hogyanról írjál.nem, erről nem a villamos elosztó tehet, csak ez az élbuzerátor libernyák város. ott mindenki puhapöcsű hippi lesz vagy lmbtq+Leszívja a mágneses stoplikba a delej? Vagy hogy?tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjükNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Csak hip-hop? Magától?
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
casaubon
fake.id
zacknorb
2 hónapja
Purdy nem akar nyerni.ez azért vicces minimum... egy teljes rookant csapat idegenben egy teljes fegyverzet ellen ...
Lúdas Solymi