Wild Card vasárnap
2 hónapja
Ezt én is megleltem, meg a Daily Mail cikket is, de arról sehol semmi infó, hogy a valóságban és a gyakorlatban ez mégis hogyan történik.Low-frequency electromagnetic fields can degrade collagen, weaken tendons, and cause soft-tissue damage at levels regulators call "safe."
— Peter Cowan | Sunlight is Life (@living_energy) January 6, 2026
We have a real world case study proving this:
An NFL team whose practice facility sits next to a massive electrical substation.
THREAD 🧵… pic.twitter.com/fOVvrVTu5I
shawnka
Mint az alsógatyagnómoknál:
Első lépés: alsógatyák begyűjtése.
Harmadik lépés: profit.
Na de mi a második?!
2 hónapja
1 hete hallgatom a szakértőket, aFrisco védelme így-úgy.... Hawks 13 pont, Eagles eddig 13 pont, akkor talán az O körül kellene keresgélni, tudom tudom, sérülések, de Saleh jobb munkát végez mint Sanyi és félő megint elmegy. Szóval ha veszítünk akkor nálam nem a D múlt. Ilyen tamadójátékkal.... ( nem a labda eladás miatt írtam)
2 hónapja
Tok ures JenningsnekPurdy nem akar nyerni.mégis amúgy kinek passzoljon?
Lúdas Solymi
petey
2 hónapja
Mondjuk Jennings tokures voltPurdy nem akar nyerni.mégis amúgy kinek passzoljon?
Lúdas Solymi
petey
2 hónapja
Mondjuk Hurts van olyan jo fej, hogy visszaadjaSajnos benne van 😏
casaubon
2 hónapja
csapattársának?Purdy nem akar nyerni.mégis amúgy kinek passzoljon?
Lúdas Solymi
petey
2 hónapja
há persze hogy eladja, ki a faszom akar szoros meccsen izgulnimost csak faszok vannak
tényleg csöcsökkel mivan? régen tele volt a topic csöcsökkel
shiwnouk
2 hónapja
Purdy nem akar nyerni.mégis amúgy kinek passzoljon?
Lúdas Solymi
2 hónapja
shiwnouk
74
há persze hogy eladja, ki a faszom akar szoros meccsen izgulnitényleg csöcsökkel mivan? régen tele volt a topic csöcsökkel
2 hónapja
Mondjuk Hurts van olyan jo fej, hogy visszaadja
2 hónapja
Fúhh de rossz dobás volt ez
2 hónapja
Purdy nem akar nyerni.
2 hónapja
A 49ers egyszerűen reménytelen ma.
2 hónapja
Vègre QM
2 hónapja
Ah bazdmeg
2 hónapja
Oops
2 hónapja
Rohanok!Tíz perce telepakoltam a térdem a hűtőmágneseimmel, de semmi. Se pro, se kontra. Milyen fluxussűrűség szükséges? Hány tesla? Nem emlékszel mit mondott shawnka?a frisco játékosoknak is van, hogy évek kellenek egy alapos kórházélményhez, ez kiszámíthatatlan. szerintem szigszalagozd nyugodtan oda őket, a várt hatás tuti nem marad el, de ha biztosra akarsz menni, akkor napi 4-6 kör sprintet javasolnék még valami nagy áramelosztó körül (pl a kádár-kresz géza-katona józsef-váci tömbnél lévőt) aranyflitteres atlétában
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id

Ott van balra a Kresz Gézánál.
2 hónapja
ezt a futást nullán meg kellett volna fogni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Na adom, egy jó CMC nagyon kell erre a meccsre.
2 hónapja
Vagy beállsz az arcába és tükrözöd a mozgását.igaz, de elég ha random járókelőket fellökdös vagy kiblokkol az úttest közepéreDe kozben vagy vigyel magaddal egy tojaslabdat, vagy egy-egy haverod minden sarkon dobjon neked egyet. Igy lesz a biztos.a frisco játékosoknak is van, hogy évek kellenek egy alapos kórházélményhez, ez kiszámíthatatlan. szerintem szigszalagozd nyugodtan oda őket, a várt hatás tuti nem marad el, de ha biztosra akarsz menni, akkor napi 4-6 kör sprintet javasolnék még valami nagy áramelosztó körül (pl a kádár-kresz géza-katona józsef-váci tömbnél lévőt) aranyflitteres atlétábanTíz perce telepakoltam a térdem a hűtőmágneseimmel, de semmi. Se pro, se kontra. Milyen fluxussűrűség szükséges? Hány tesla? Nem emlékszel mit mondott shawnka?szerintem a kéket kéne. piros van a mezben és szart sem érÉs ha egy ellenmágnes piros oldalát fordítják a végtagokra merőlegesen? Az kompenzálhat? Vagy szétvisz mindent a fluxus?nem. biztos köze van hozzá az enyhén feminim aranyszínnek is a mezben, de arra még nem jöttem rá mi pontosan az összefüggés. lehet a mágnes azt cseszeti és ennél fogva berezonáltatja a játékosok szerveit, amitől jön a reccsDe a hogyanról írjál.nem, erről nem a villamos elosztó tehet, csak ez az élbuzerátor libernyák város. ott mindenki puhapöcsű hippi lesz vagy lmbtq+Leszívja a mágneses stoplikba a delej? Vagy hogy?tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjükNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Jön a mágneses oszcilláció, oké, és? Aztán?
Miként buzerálja sérültté a hippiket?
Csak hip-hop? Magától?
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
casaubon
fake.id
Poloska vagyok.
2 hónapja
Igaz.igaz, de elég ha random járókelőket fellökdös vagy kiblokkol az úttest közepéreDe kozben vagy vigyel magaddal egy tojaslabdat, vagy egy-egy haverod minden sarkon dobjon neked egyet. Igy lesz a biztos.a frisco játékosoknak is van, hogy évek kellenek egy alapos kórházélményhez, ez kiszámíthatatlan. szerintem szigszalagozd nyugodtan oda őket, a várt hatás tuti nem marad el, de ha biztosra akarsz menni, akkor napi 4-6 kör sprintet javasolnék még valami nagy áramelosztó körül (pl a kádár-kresz géza-katona józsef-váci tömbnél lévőt) aranyflitteres atlétábanTíz perce telepakoltam a térdem a hűtőmágneseimmel, de semmi. Se pro, se kontra. Milyen fluxussűrűség szükséges? Hány tesla? Nem emlékszel mit mondott shawnka?szerintem a kéket kéne. piros van a mezben és szart sem érÉs ha egy ellenmágnes piros oldalát fordítják a végtagokra merőlegesen? Az kompenzálhat? Vagy szétvisz mindent a fluxus?nem. biztos köze van hozzá az enyhén feminim aranyszínnek is a mezben, de arra még nem jöttem rá mi pontosan az összefüggés. lehet a mágnes azt cseszeti és ennél fogva berezonáltatja a játékosok szerveit, amitől jön a reccsDe a hogyanról írjál.nem, erről nem a villamos elosztó tehet, csak ez az élbuzerátor libernyák város. ott mindenki puhapöcsű hippi lesz vagy lmbtq+Leszívja a mágneses stoplikba a delej? Vagy hogy?tranyók lesznek és ezért könnyebben lesérülnek, mert leesik a tesztoszteron szintjükNa de ez hogyan hat ki a focisták vázszerkezetére?kérlek, az edzőpálya egy villamos elosztó telep mellett van. csak pontosan.Elvileg van vmi mágneses tér körülötte vagy mi halál, de ez ilyen Pataki Attila gyíkember meg vízér tipusú faszságsziasztok, volt ma valami?A Jax meccsen csak fél füllel hallottam: mi az összefüggés az ízületi sérülések és a san franciscói mágnesesség között? Imádom az áltudományos konteókat, ki vele!
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
petey
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Jön a mágneses oszcilláció, oké, és? Aztán?
Miként buzerálja sérültté a hippiket?
Csak hip-hop? Magától?
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
casaubon
fake.id
De szoljon, mielott elindul es valaki kimegy videozni, mert ezt muszaj lesz
2 hónapja
Robinson wow
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!