Május óta (7.) - AFC South

Írta: Höri — 2016. július 24., 15:38

A nyár alatt se lettünk okosabbak az erőviszonyokat illetően.

Május óta (7.) - AFC South

Jacksonville Jaguars

1. A napokban tesztelésre érkezett Greg Hardy, a sokat látott DE, de nem kapott szerződést. Jacksonville volt Hardy egyetlen publikus landolási helye ebben a holtszezonban. A jaguárok azt tervezik, hogy pass down-oknál Fowler és Ngakoue indul a fal két széléről.
2. Luke Joeckel egyre inkább barátkozhat a bal guard poszttal, miután Kelvin Beachum csatlakozott a csapathoz. A korábbi 1/2-es falembernek Mackenzy Bernadeau-t kéne kiszorítani.
3. Myles Jack erős oldalon gyakorol, hiszen Posluszny még mindig a csapat tagja. A 2016-os draft legnagyobb csúszója júniusban már teljes edzésmunkát végzett.


4. Denard Shoelace Robinson belevezette az autóját egy tóba, de nem volt tudatmódosítószer hatása alatt, így minden okés.
5. Dan Skuta nem volt ilyen szerencsés. Egy nő azt állítja, hogy bántalmazta a linebacker, Skuta ügyvédje viszont rámutat, hogy betörtek védence házába, ezért fajult tettlegességig a dolog.

Houston Texans

1. Hátműtéten esett át JJ Watt! A június 21-i beavatkozás után 10 hét felépülési időt jósolnak, tehát a Texans 3. heti TNF meccsén is kérdéses lehet a csapat legnagyobb fegyverének a játéka.


2. Ide került az idei supplemental draft legjobb játékosa, RaZahn Howard. A Purdue-ból tanulmányi okok miatt távozni kényszerülő Nose tackle 325 fontról szeretne 310-re lemenni, hogy első évében segíteni tudjon új klubjának.
3. Cecil Shorts belement egy 1 millió dolláros fizetéscsökkentésbe, hogy maradhasson. A rutinos elkapót Jaelen Strong és az 1/21-es Will Fuller is szorongatja a kezdőcsapatba kerülésért.
4. George Godsey offensive coordinator lecsillapította a kedélyeket azzal, hogy Brock Osweiler kiemelkedő szerződése nem befolyásolja, hogy továbbra is futásra alapozó gárda akarnak lenni, immár Lamar Millerrel a soraikban. A klub korábbi sztárja, Arian Foster eközben aláírt Miller előző állomáshelyére, Miamibe.

Tennessee Titans

1. Álomszerű igazolásnak írják le eddig Demarco Murray idehozatalát. Az igáslónak szánt futó nagyszerűen megérti magát az edzői stábbal, amire szükség is van, hiszen nem véletlenül került a csapathoz Derrick Henry ugyanerre a posztra.
2. Derrick Morgan csatlakozott a frissiben visszavonulú Eugene Monroe kampányához, mely szerint az NFL-nek engedélyezni kéne az orvosi marijuanát a játékosoknak fájdalomcsillapítás gyanánt. A Titans vezetősége nem áll útjába linebackerük szabad véleménynyilvánításának.


3. Kiment Byron Bell bokája egy júniusi edzésen, így a tavalyi évet végigjátszó OT idén nem tud beállni, és a szerződése is lejár. Utólag még jobban néz ki, hogy az első körben Jack Conklint draftolta a csapat.
4. Az elkapók közül a legtöbb dícséretet az 5. körös rookie, Tajae Sharpe kapta eddig, míg a spektrum másik oldalán Dorial Green-Beckham található, aki súlyfelesleggel jelent meg a tavaszi edzéseken.
5. Nem vesztette el feltétlenül a kezdő helyét Brian Schwenke Ben Jones leigazolásával. Az eddigi center left guard poszton is gyakorol, ahol Quinton Spainnek kell megharcolni a helyéért.

Indianapolis Colts

1. Andrew Luck lett az NFL legjobban fizetett játékosa. Az egykori 1/1 2021-ig maradhat a klubnál, 87 millió dolláros garantált fizetést kap és akár 140 milka is összejöhet neki.
2. Dopping-vétség miatt elmeszelték 4 meccsre a lábadozó Art Jones-t. A komoly FA-bustnak kinéző DE-nek nagyot kell alakítani az idény maradék részében, ha újabb szerződést szeretne, ráadásul Henry Anderson sem biztos, hogy első hétre rendben lesz, így szűkül a felhozatal a védőfalban.
3. Dwayne Allen mindent megtesz, hogy elkerüljék a sérülések, így immár jógázni, és piláteszre is jár, miután találtak rá való nadrágot.
4. Sötét lóként lehet tekinteni Josh Fergusonra, a nem-draftolt futóra, aki akár Frank Gore fő váltótársa is lehet. A mozgékony tailbacket már a 4. körben is vitte volna a vezetőség, így nagyon boldogok, hogy végül aláírt hozzájuk.
5. Elhunyt Zurlon Tipton, a klub decemberben elbocsátott játékosa, miután véletlenül hasba lőtte magát egy pisztollyal, amit a kocsija csomagtartójában lévő zacskóból próbált kivenni. A running back 26 évet élt.


Hozzászólások

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 90 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Skutánál azóta ejtették a vádat. Denard esetében viszont lesz felülvizsgálat. Ramsey szerencsére nem súlyos sérülése és főleg Hurns szerződéshosszabbítása nem Top 5-ös hírértékű? Utóbbi kb a legfontosabb történés volt a csapat háza táján május óta. 😊
több mint 7 éve
Nemes samu09 Houston Texans 15 — I like the Texans, I like who we are
Kiment Byron Bell bokája egy júniusi edzésen, így a tavalyi évet végigjátszó OT idén nem tud beállni,

Most ezt a TC-re vagy az előszezonra értitek, vagy az egész szezonra? 😀 Elég messzire kimehetett az a boka ha 1-2 hét után se tudna játszani.
több mint 7 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 185 — bútor
annyira kiment, hogy sose jön vissza

több mint 7 éve
Miska84 Indianapolis Colts 13 — bandiszerencse
Utóbbi kb a legfontosabb történés volt a csapat háza táján május ótaIktriad
persze mert a következő 4 évre tönkrevárta a sapkát 😀

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick