McCown Barna lett

Bő két héttel azután, hogy a Buccaneers elküldte, Josh McCown (a képen) három évre aláírt a Cleveland Brownshoz. Az elmúlt időszakban a veterán
irányítót összehozták a Bill-szel, akik komoly érdeklődést mutattak iránta, valamint több másik csapattal is tárgyalt, de végül a Barnák lettek a befutók. McCown és Johnny Manziel fog harcolni a kezdő posztért a nyári edzőtáborban.

 

A liga többi csapatánál leginkább az elküldések dominálnak.

Ilyen például az Atlanta, ahonnan a tegnapi nap során három játékos is távozott. Justin Blalock (OG) elküldésével 3,8 millió, míg Harry Douglas (WR) távozásával 3,5 millió dollár szabadult fel. A „kakukktojás” Jonathan Massaquoi (DE), akit minden bizonnyal nem a 660 ezer dolláros spórolás miatt küldtek el, hanem az új stáb nem vele képzeli el a jövőt.

 

A Dolphins két elkapót tett ki a keretéből Brian Hartline és Brandon Gibson személyében. Ezzel nagyobb lett a valószínűsége, hogy Mike Wallace, aki nem hajlandó szerződését módosítani, maradni fog Miamiban.

 

A Bengals is elküldött egy elkapót Greg Little személyében

 

Nem volt túl jó napjuk a tapasztalt védekező falembereknek, ugyanis öt játékos lett szabadon igazolható a pénteki napon. Chris Canty-től a Ravens vált meg 2,66 millió dollár cap space-t kreálva. A Redskins Barry Cofield és Stephen Bowen elküldésével összesen 9,5 millió dollár helyet csinált. Robert Geathers tíz évet töltött a Bengals csapatánál egészen a tegnapi napig. A Cardinals szintén egy régóta náluk lévő játékost küldött el Darnell Dockett személyében, itt a két fél nem tudott megegyezni a defensive end szerződésének módosításában (új szerződés kötésében) ez vezetett az elküldéshez, amivel 6,8 millió dollárt szabadított fel a Cards.

 

A Vikings a támadó oldalról vált meg Charlie Jonhsontól.

 

A Washington nem csak elküldött játékosokat, de igazolt is tegnap. A tavalyi évben kezdőként is szerepló Tom Compton marad a fővárosban, miután újraszerződött a Redskins-szel.

 

A Detroit pedig újabb egy évre leszerződtette a 2004 óta náluk játszó long snappert, Don Muhlback-ot.


Hozzászólások

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 39 — Axel Foley
Muchlbach helyesen. 😊