MNF beharangozó - 12/14

2015. december 14., 18:50

A New York-iak Miamiba látogatnak, mindkét csapat számára még él a remény a rájátszás eléréséhez.

MNF beharangozó - 12/14

Miami Dolphins - New York Giants
2015. december 15., 2:30 (Sun Life Stadium, Miami)

Miami Dolphins

- Mi történt a múlt héten: Lamar Miller 113 yarddal járult hozzá a Dolphins 15-13 arányú sikeréhez, amikor Baltimore Ravenst látták vendégül Miamiban.

- Hiányzók: Továbbra is sérült a right tackle Ja'Wuan James, de Rishard Matthews és Brandon Williams sem játszhat. Kérdéses Earl Mitchell játéka, valószínű besorolást kapott Branden Albert, Mike Pouncey, Jarvis Landry, Jelani Jenkins és Kenny Stills.

- Kire kell figyelni, amikor náluk van a labda: Lamar Miller 4.9 yardos átlaggal szállítja a yardokat, így rá mindenképp lehet számítani, és DeVante Parker is az utóbbi két meccsen egy-egy hatpontossal segítette a Dolphinst.

 

New York Giants

- Mi történt a múlt héten: Randy Bullock 31 yardos hosszabbításban szerzett mezőnygóljával a Jets 23-20 arányban legyőzte a Giantset a városi rangadón.

- Hiányzók: Devon Kennard biztosan nem játszhat, és Robert Ayers is kihagyta a pénteki és szombati edzést. Brandon Meriweather és Ereck Flowers kérdéses, Marshall Newhouse valószínű, hogy bevethető lesz.

- Kire kell figyelni, amikor náluk van a labda: Odell Beckham sorozatban öt meccsen is 100 yard fölé jutott már, és minden esélye megvan, hogy ezt a hagyományt ma este folytassa.


Érdekességek:

- Tom Coughlin mérlege a Dolphins ellen: 4 győzelem, 0 vereség
- Eli Manning mindkét kezdőként lejátszott Dolphins elleni meccsét megnyerte. Sorozatban 179 kezdő meccse van, ez a leghosszabb aktív sorozat jelenleg az NFL-ben.
- Odell Beckhamnek 169 elkapása van profi karrierje során, ez a legtöbb a liga történetében egy játékostól az első két szezonjában.
- Előző héten Ryan Tannehill csatlakozott Dan Marinohoz, mint a második Dolphins játékos, akinek legalább 4 3000 yard feletti szezonja van.


Legutóbbi találkozásuk:
2011. október 30-án 20-17 arányban győzött a Giants hazai pályán. Eli Manning 349 yardig, 2 touchdownig, Victor Cruz 7 elkapásig, 99 yardig és 1 touchdownig jutott.


Mi történhet most?
Lassan ki lehet jelenteni, hogy Tom Coughlin az állásáért meccsel, így ezt a találkozót nem ártana behúznia. A Giantsnek továbbra is reális esélye van a playoffra, de ahhoz, hogy ezt holnap is elmondhassuk, illene megverni a felforgatott edzői stábbal igyekvő Dolphinst. Odell Beckham és Jarvis Landry újra találkozhatnak, mindkét LSU elkapó jó napot foghat ki. Érdekes párharcnak ígérkezik, hogy sikerül-e beröffenteni a harmadik legkevesebb yardot termelő Giants futójátékot a harmadik legtöbbet engedő Dolphins ellen. Szoros mérkőzésre lehet számítani, de mindkét defense a gyengébbek közé tartozik. A támadóalakulatokban azonban megvan a potenciál, sok pontot tegyenek fel a táblára akár touchdownok, akár mezőnygólok által.


Hozzászólások

több mint 8 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 2 — Patriot
Az USA fővárosa nem New York...
több mint 8 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 241 — No es importante
javítva


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal