Múlt héten történt

Írta: Höri — 2016. augusztus 2., 11:14

Beindult az élet, van miről hírt adni!

Egy napos holdoutot tartott Deandre Hopkins, ám amikor fel lehetett venni a 445 000 dolláros roster bónuszt, visszatért a pályára a houstoni elkapó.

Nem kell tovább várnia ugyanakkor Eric Fishernek a nagy zsetonra. A korábbi 1/1-es OT-nek 6 éves, 40 millió garantált dolláros szerződést adott a Chiefs, ami 63 millióban van maximalizálva. Jövőre a Chiefs-nek Dontarie Poe-val és Eric Berry-vel is foglalkozni kell.

Kevésbé volt fejvakarós Darius Slay kontraktusa. A Detroit cornerbackjének szerződését 4 évvel és 50 millió dollárral toldották meg, a garantált összeg pedig nagyjából a fele.

Nem csak a fiatalok örülhettek; Darren Sproles az új megállapodás értelmében még két évig lesz az Eagles futója, 3.5 millió dollárt biztosan megkap, de lehet nyolcat is.

Véget ért a dráma New Yorkban: Ryan Fitzpatrick elfogadta a Jets 1 éves, 12 millió dolláros ajánlatát. Ha Fitz tovább varázsol, még három milliót hozzácsaphatnak.

Az előző év egyik legjobb safety-je, Kurt Coleman 2019-ig tervez Carolinában és 17 milliós ajánlatra bólintott rá.

Oaklandben további négy évig számolnak Reggie McKenzie general managerrel, és Rick Smith felé is 2020-ig él tovább a bizalom Houstonban. John Schneider számait nem tudják megközelíteni, a Seahawks fejese a liga második legjobban fizetett GM-je lett Ozzie Newsome mögött.

A Vikings pedig a vezetőedzővel, Mike Zimmerrel egyezett meg a folytatásról. Ugyanígy tett a Seahawks; a liga legidősebb mestere, Pete Carroll 2019-ig rágózik majd az oldalvonal mellett, ha minden jól megy.

A veterán elkapó, Andre Johnson a Titans-hez szerződött. A 35 éves játékos tavaly 503 yardja és 4 touchdownra volt jó Indianapolis-ban.

Egy másik 35 éves wide receiver, Anquan Boldin (a képen) a Lions játékosa lett. A San Francisco-ból szabaduló játékosnak 2.5 millió dollárt ígértek.

Nick Foles nem tudja meg milyen Los Angeles-ben játszani. A quarterback kereshet magának új egyletet, akárcsak a korábbi Falcons specialista, Devin Hester.

Visszaengedte a pályára az NFL Dion Jordant, már csak posztot kell neki találni, és megtanítani játszani rajta.

Anthony Davis betartotta a szavát és egy év pihenő után játékra jelentkezik a 49ers-nél.

Visszavonult Chris Clemons. A 13 éve undrafted játékosként a ligába kerülő DE legjobb éveit Seattle-ben töltötte 2010 és 2012 között.

Mindössze 30 évesen akasztja szögre a csukát Phil Loadholt, akinek achilles-szakadás után kellett volna visszatérnie. A Vikings egykori jobb tackle-jének a helye már betöltésre került korábban Andre Smith leigazolásával.

Nem volt már faktor a pályán Greg Jennins, így ő is abbahagyja. A Packers-szel Super Bowl nyertes elkapó 6537 yardot és 53 touchdownt termelt a sajtfejeknek, de minnesota-i és miami kirándulása nem sikerült jól az elmúlt években.